KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2 + 2 = 5

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Minden szabadság természetes és örök jogunk! Nem egy ajándék, amit egy sötét öltönyös vagy éppen egy egyenruhás dönt el, hogy ide ad vagy sem !” (David Icke)

„Ki irányítja a hálót ? MINDIG A PÓK IRÁNYÍTJA A HÁLÓT. És a pók egy olyan szinten van, amit sosem látsz, csak akkor, egy pillanatra, mikor rádveti magát és belédfecskendezi halálos mérgét, vagy csak gúzsba köt.”

Gyerek vagy óvodába mész, ahol azt mondják 2+2=5.
Aztán iskolába és az ottani kedves tanárok még mindig azt mondják 2+2=5.
Most már az összes osztálytársad, akik a fenti rendszeren átestek azt fogják mondani, hogy 2+2 az 5 és ha azt mondod, hogy 4-el egyenlő, akkor ki fognak röhögni. Aztán bejutsz egyetemre, ahol professzorok vannak bajusszal és azt mondják 2+2 az 5 !
De Te: – Nem, nem 4-el egyenlő !

Nem fogsz messze jutni!

 2012 Bafta Film Awards keretében jelöltek „legjobb rövidfilm” kategóriában .
Magyar feliratért nyomd meg a 2 csíkot ábrázoló gombot, jobbra a filmkocka alatt.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És amikor.. (és ez a lényege a valóság természetével kapcsolatos információknak) valaki azt mondja, emlékszel ? 2+2 az 4, 
Azt mondod : ó ó ó ó tényleg, igen ! És ezért van ez a felismerés ekkora hatással az emberekre. Mert amikor meghallják, rájönnek, hogy „ez az igaz…tényleg ez az igaz!…” Mert emlékeznek rá ! Ellenőrizni tudják!
Szörnyű ez a helyzet világviszonylatban: A győztesek írják a történelmet és tartják fenn a statusz quot, kényszerítik ránk az Új Világrendet! Az ő világrendjüket, nem a mienket!
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “2 + 2 = 5

  1. Ha SENKI sem fogadja el, hogy 2+2=5, az Új világrend elmehet a szöszbe. Ám az emberek többsége gyarló. Nagyon gyarló…

  2. ” ám az emberek többsége gyarló.
    A világot soha nem a tömegember vitte előre! A kevesek! De „ti a mindenben mindenkori elsőket keresztre feszítitek,aztán imádjátok. A tömeg csak fogyaszt és foglalja a helyet a kevesek elöl.
    Soha nem az a fontos,a tömeg mit akar! Én mit akarok. S ha akarok,azt akarom e holnap is,holnap után is. A tömeg biztonságot akar és egy kis meleget,amikor vonuláskor összeérnek. A tömeg azt a hamis látszatot kelti,hogy jó irányba mennek. Ha a tömeg jobbra megy akkor én balra.
    Mert ha mindenki egy irányba gondolkozik,akkor senki sem gondolkozik.

  3. Olvastad Gustave le Bon könyvét? Alapkönyv a tömegmanipuláció megtanulásához!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük