KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkijt saját katonái akarják megölni – jelentette ki McGregor ezredes

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Likvidálni akarják az ukrán katonák Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, mert áruló – jelentette ki Douglas McGregor ezredes, a Pentagon volt tanácsadója a Judging Freedom című YouTube-csatornán.

Rámutatott, hogy az ukrán hadseregben a korrupció problémája a tetőfokára hágott, készpénzmilliók landolnak a legkülönbözőbb helyeken, és katonai felszerelések tűnnek el. McGregor szerint a közösségi médiában olyan videók keringenek, amelyekben az ukrán katonák a kialakult helyzetet vitatják meg, és élesen kritizálják az ország vezetését.

„Az ukrán katonák <…> azt mondják: ‘Az első dolog, amit tenni kell, hogy visszamegyünk és felakasztjuk Zelenszkijt és a bandáját, mielőtt az oroszok elkapják őket. <…> Ők (a katonák – szerk.) nagyon jól tudják, hogy elárulták őket”

– tette hozzá McGregor.

A Washington Post április 13-án azt írta, hogy az USA attól tart, hogy az ukránok kiábrándulhatnak az ország vezetéséből a folyamatban lévő katonai válság miatt.

Korábban, április 11-én Leonyid Kucsma volt ukrán elnök egykori tanácsadója, Oleh Soskin úgy nyilatkozott, hogy Zelenszkijnek le kell mondania, ha nem változtat irányvonalán. Felhívta a figyelmet arra, hogy Kijev eltitkolja az információkat az ukrán fegyveres erők soraiban bekövetkezett valós veszteségekről, miközben a helyzet kritikus.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép : REUTERS/Kai Pfaffenbach

One thought on “Zelenszkijt saját katonái akarják megölni – jelentette ki McGregor ezredes

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: