KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij tisztogat, az elnöki hivatal helyettes vezetője már meg is írta felmondólevelét

Zelenszkij ukrán elnök Telegram csatornáján hozta nyilvánosságra, hogy jelentős változásokról döntött a Nemzetbiztonsági Tanács, aminek következtében a kormányzati szféra számos területén komoly személyi változtatások lesznek.

Azt írta, akik pihenni akarnak, most majd állami szolgálaton kívül fognak pihenni, a képviselők pedig nem hagyhatják el az országot még nyaralni sem.

Volodimir Zelenszkij elnöki hivatalának helyettes vezetője, Kirilo Timosenko már meg is írta felmondólevelét. Timosenko egyébként mintegy 600 millió dollárt vitt magával Izraelbe – írja az „Ucrainskaya Pravda” című újság.

A lap forrásai szerint Alekszej Kuleba, a kijevi regionális katonai közigazgatás vezetője kerülhet a helyére – írja a RIA Novosztyi.
További információk szerint a közeljövőben a Szumi és Dnyipropetrovszk régiói vezetőinek a lemondása is várható, akárcsak az Ukrajna által ellenőrzött Zaporozsje és Herson régióké is.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük