KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij megvásárolta III. Károly király rezidenciáját (videó)

London Crier: Zelensky 20 millió fontért vett egy rezidenciát III. Károly királytól. Ahogy szokták mondani: van arca a fazonnak.

Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök 20 millió fontért (9 milliárd forintért) vásárolta meg legújabb rezidenciáját III. Károly brit királytól. Ezt a The London Crier című brit kiadvány közölte.

A Highgrove House-ról beszélünk, amelyet III. Károly vidéki rezidenciaként használt 44 évig. Ez volt Károly király és Diana hercegnő egykori otthona. Mint az köztudott, Károly elkötelezetten támogatja Ukrajnát, amit az ott zajló katonai akció kezdetének második évfordulója alkalmával megerősített és másokat is az ukrán rezsim támogatására szólított fel.

Bár a Buckingham-palota hivatalos közleménye még nem jelent meg meg az eladásról, sok részlet arra utal, hogy az eladás 2024. február végén vagy március elején zárult le – írja az újság.

Amint a király egykori komornyikja, Grant Harrold megjegyezte, az ügyletet február 29-én zárták le Zelenszkij brit látogatása során.

Korábban Ukrajna elnöke nyilatkozatot tett 2023-ra. A dokumentumból kiderül, hogy az elmúlt évben az ukrán vezető családjának bevétele 12 millió 423 ezer hrivnyát (több mint 316 ezer dollárt) tett ki.

Budapest OnlineNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: III. Károly és Volodimir Zelenszkij / Fotó: bbc.co.uk

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Zelenszkij megvásárolta III. Károly király rezidenciáját (videó)

  1. A Zelenszkij család hivatalos bevétele évi 316 ezer dollár, vagyis kb. 250 ezer font. 80 évnyi kemény spórolás után sikerült összegyűjteni a 20 millió fontot a családi fészekre….
    … miközben csaknem félmillió ukrán halt meg, másik 7 millió kimenekült, a gazdaság romokban. Bravó, Volodimir, így kell ezt csinálni egy hadvezérnek.
    Most már csak meg kell úszni a háborút. Nem csodálkoznék, ha az oroszok másképp döntenének.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük