KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij ex-segédje kétségbe vonja Ukrajna győzelmét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Aresztovics szerint nincs garancia Kijev győzelmére

Ukrajna elszalasztotta a lehetőséget, hogy előnyhöz jusson az Oroszországgal folytatott konfliktusban – mondta Alekszej Aresztovics, Vlagyimir Zelenszkij elnök egykori tanácsadója pénteken.

Arestovics egy interjúban azt mondta, hogy

ha bárki is azt gondolja, hogy garantáltan megnyerjük a háborút, az bizony nagy valószínűséggel téved”.

Arra a kérdésre, hogy mit gondol, Andrzej Duda lengyel elnök meglátásáról, miszerint néhány nap múlva elérkezik a döntő pillanat, amikor kiderül, hogy Ukrajna túléli-e vagy sem, Arestovics úgy felelt, Ukrajna ne tartsa magát legyőzhetetlennek és

Csak addig vagyunk legyőzhetetlenek, amíg egymás torkának nem esünk. Amikor ez megtörténik, akkor rövid időn belül és nagyon könnyen legyőzhetővé válunk.

A volt tisztviselő kijelentette, hogy Ukrajna „nemcsak egy katonai lehetőséget szalasztott el, időt veszített el, de az oroszok megkezdték a mozgósítást, helyreállították a frontvonal helyzetét, sőt néhol fölénybe is kerültek”.

Arestovics kedden mondott le posztjáról, miután kijelentette, hogy azt az orosz rakétát, amely a délkeleti Dnyepro városában egy lakótömbre zuhant, és több tucat ember életét kioltotta, az ukrán légvédelem lőtte le. Később Zelenszkij egykori segédje bocsánatot kért kijelentéseiért, és „súlyos hibának” minősítette azokat.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Alekszej Arestovics, Vlagyimir Zelenszkij elnök egykori tanácsadója. © Wikipédia

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Moszkva: ekkor törhet ki a harmadik világháború

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük