KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Zelenszkij a teljes csőd szélére sodorná Ukrajnát (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy ukrán televíziónak adott interjú során elmondta, hogy már nincs választásuk, készek akár hitelre is segélycsomagot kapni az Egyesült Államoktól. A befagyasztott orosz eszközökre térve elmondta, hogy minél hamarabb meg kellene lépni azt, hogy Ukrajna hozzájusson a több száz milliárd dolláros vagyonhoz.

Ukrajna azt fontolgatja, hogy katonai segélycsomagot kap az Egyesült Államoktól hitelre – írja az Unian hírügynökség, idézve Volodimir Zelenszkij az 1+1 ukrán televíziós csatornának adott interjúját. Az ukrán elnök elmondta, hogy jelenleg sok lehetőséget mérlegelnek. Megosztotta, hogy nemrég Ukrajnában járt egy amerikai szenátor, aki felvetette a hitel lehetőségét. Zelenszkij közölte, bármilyen lehetőségbe beleegyeznek.

Ha felajánlanák, hogy ma hitelre adják a csomagot, vagy egy év múlva ingyen, csak ma mondanánk igent. Itt nincs választás. Túl akarunk élni és győzni akarunk. Ezt különböző módokon próbáljuk elérni

– mondta Zelenszkij.

A befagyasztott orosz vagyonra térve elmondta, hogy kifejezetten hálás akkor, amikor a britek azt mondják, hogy a több száz milliárd dolláros vagyont adják Ukrajnának. Megjegyezte, hogy ez nemcsak a szavak szintjén kellene megnyilvánuljon, hanem meg kellene lépni ezt a döntést.

Hozzátette, hogy ezt a pénzt a hazai termelés fejlesztésére lehetne fordítani. Az azonban nem biztos, hogy amerikai fegyverek vásárlására lehetne költeni, mivel ehhez az ország politikai döntése szükséges.

Ez is érdekelheti:  Putyin: Oroszország egyelőre nem tervezi Harkov elfoglalását

Zelenszkij azt is megmagyarázta, hogy miért nem sietnek az országok Ukrajnának adni a befagyasztott orosz pénzeket. Álláspontja szerint más országok vezetői attól tartanak, ha a vagyon ukrán kézre kerülne, akkor már nem kamatozna, nem hozna hozamokat. A hírügynökség megjegyzi, korábban Zelenszkij a CNN-nek adott interjúban elmondta, hogy amerikai segítség nélkül Ukrajna számára nehéz lenne nemcsak új eredményeket elérni a harctéren, hanem idén is folytatni a védekezést.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Zelenszkij bújik Bidenhez / Fotó: Dimitar DILKOFF / AFP

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Zelenszkij a teljes csőd szélére sodorná Ukrajnát (videó)

  1. Hm.
    Ha egyszer megfőzték, akkor egyék is meg.
    Nem az országért népéért aggódik és félti, hanem a véres puccsal hatalomra került, oroszgyűlölő, országot kifosztó, az ukrán népen parazitaként élősködő, önmagát elitnek hívő csoportért.
    Míg megvolt a Szovjetunió, addig az összes tagország közül – benne Oroszország – Ők éltek a legjobban az akkori lehetőségekhez mérten. Mióta nincs és magukra lettek utalva, azóta folyamatos elszegényedés tapasztalható, mindez annak ellenére is, hogy felélték a szétváláskor nekik juttatott vagyon nagy százalékát. Most, hogy amerikai hitegetésnek köszönhetően háborúba kerültek az oroszokkal, most az egész Nyugatba kapaszkodva piócaként próbálják fenntartani maguk. Most a maradék vagyont akarják megtartani. Ennek a parazita életnek az élére került ripacs harcol magáért meg összelopott vagyonáért és azért, hogy túlélje.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük