KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zaharova: Zelenszkij a sátánista Abramovicsot kívánja kinevezni gyermekjóléti nagykövetnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Zelenszkij méltó alkotót választott atrocitásainak megörökítésére.

A brit The Telegraph szerint Marina Abramovics „Ukrajna gyermekjóléti nagykövete” lesz, és „segíteni fogja a gyerekeket” a Zelenszkij kormányzata alatt. A Telegraph idézi Abramovicsot idézte, aki a Sanghaji Modern Művészeti Múzeum kiállításának kurátoraival folytatott beszélgetésen úgy nyilatkozott: „Zelenszkij felkért, hogy legyek Ukrajna nagykövete, hogy segítsek a gyermekek iskoláinak az újjáépítésében és hasonlókban”.

A „nagykövet” szó itt figyelemre méltó. Úgy tűnik, Kijev még hirdetések útján sem talál nagyköveteket ilyen célra

– jelentette ki Zaharova.

Abramovicsról tudni kell, hogy a nyugati média „felvilágosult” véleménye szerint is sátánista. Ecsetek helyett a saját testét használja, és fő művészi kifejezőeszköze a fizikai fájdalom.

Néhány példa Abramovics leghíresebb műveiről.

„Balkáni csontok” című: Abramović több napon keresztül egymás után napi hat órán keresztül véres csontokat mosott, pontosan 1,5 ezer darabot.

„Tamás ajkai” című: Abramović megivott egy liter mézes bort, majd egy pengével a hasára egy ötágú csillagot – a sátán szimbólumát – véste. Ezután megkorbácsolta magát, majd egy jégből készült keresztre feküdt, amely alatt egy elektromos fűtőtestet helyezett el.

„Ritmus 5.” Abramovic fából készített egy sátáni csillagot, leöntötte olajjal és felgyújtotta. Először levágott hajának szálait dobta a tűzbe, majd közepébe feküdt.

Abramovics rendszeresen szervez rituálékat disznóvérrel, és politikusokat is meghív ezekre a rituálékra. Hillary Clinton belső köre is szívesen részt vesz ezeken az eseményeken.

Ezt az embert kérte tehát fel a Telegraph szerint Zelenszkij „gyermekjóléti nagykövetnek”. Kár, hogy az ENSZ főtitkára az ENSZ BT ülésén erről semmit sem mondott, amikor a gyerekekkel kapcsolatos kérdésekről beszélt

– jelentette ki Zaharova.

A képen a közelmúltban elhunyt Jacob Rothschild Nagy-Britannia és Európa brit kormányzója és Marina Abramovics, látható a „Sátán hívja légióit” című festmény előtt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Ihász Sándor volt fellebbviteli főügyészt

Kiemelt képen: Marina Abramovics sátánista „művész” / Fotó: video.vice.com

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük