A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zaharova: a Nyugat teljesen el akarja pusztítani Ukrajnát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A brit kormány azon terve, hogy szegényített uránt tartalmazó lövedékeket küldjön Kijevnek, amelyeket a Moszkvával folytatott konfliktusban használnának, azt mutatja, hogy a nyugati állítások, miszerint a nyugatiak törődnek a békével és Ukrajna jövőjével, hazugságok – mondta Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője a Szputnyik Rádiónak adott interjújában.

Korábban a brit védelmi miniszterhelyettes, Annabelle Goldie azt mondta, hogy Nagy-Britannia átadja Ukrajnának a szegényített uránnal töltött lőszereket.

“Nem vagyok biztos abban, hogy a brit hölgy, aki ezt a kijelentést tette, teljesen megérti e fegyverek használatának következményeit. Azok, akik ellen használják őket, szenvedni fognak, de nemcsak azok, akik ebben a történelmi pillanatban az érintett területen élnek, hanem a jövő generációi is, akik azokon a földeken fognak élni… Ez az összetevő azokat is sújtja, akik ezeket a fegyvereket használják”

– mondta Zaharova a Szputnyik rádióban.

Orosz Hírek

Kapcsolódó:

A britek gyengített uránt tartalmazó lövedékeket adnak Ukrajnának

One thought on “Zaharova: a Nyugat teljesen el akarja pusztítani Ukrajnát

  1. Tévedés! A nyugat nem elpusztítani akarja, hanem beáldozza Ukrajnát 100%-ban szemrebbenés nélkül. Az, hogy elpusztul, járulékos veszteség. És ezt az ukránok nem látták addig, míg még volt lehetőségük változtatni. Most már csak akkor tárgyalhatnak, ha a nyugat azt mondja nincs több fegyver és lőszer, mert ami van kell nekünk is.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: