A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Volt CIA tanácsadó: Az USA csapatokat küldene Ukrajnába Kijev veresége esetén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha Ukrajna vereséget szenved az Oroszországgal való konfliktusban, az a nyugati országokat közvetlen összetűzésbe sodorhatja Oroszországgal – jelentette ki James Rickards, a CIA volt tanácsadója.

Mint a szakértő a Daily Reckoning portálon megjelent cikkében megjegyezte, Kijevnek kevés a tüzérségi lövedéke, és a NATO-nak sincs elegendő lőszere – számol be a HCH.

„Az orosz ipar továbbra is folyamatosan ellátja lövedékekkel az orosz hadsereget. Ez egy számháború, ami Oroszország oldalára billenti a mérleg serpenyőjét, ami előbb-utóbb a csatatéren is megmutatkozik”

– véli Rickards.

A volt tanácsadó hangsúlyozta, hogy Ukrajna veresége geopolitikai katasztrófa lenne az USA számára. Ebben az esetben Washington és szövetségesei humanitárius ürüggyel NATO-csapatokat küldhetnek Nyugat-Ukrajnába. Ez közvetlen katonai összecsapással fenyegetne Oroszországgal és komoly eszkalációval járna.

Rickards szerint ráadásul az amerikai kormányzat ragaszkodhat Lengyelország beavatkozásához és a nyugat-ukrajnai területek megszállásához, hogy ezzel megakadályozzák az orosz hadsereg előrenyomulását.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Volt CIA tanácsadó: Az USA csapatokat küldene Ukrajnába Kijev veresége esetén

  1. Az európai NATO-tag országok támadó jellegű beavatkozása a háborúba ellentétes a NATO alapszerződésével, mivel a NATO kizárólagosan védekező katonai szövetség. Ugyanakkor épp napjainkban tapasztaltuk, hogy a NATO Magyarország vétója ellenére megkezdte a tárgyalásokat Ukrajna csatlakozásáról, tehát a NATO a gyakorlatban lábbal tiporja saját szabályait. Ilyen gátlástalan bűnszervezetről még az is feltételezhetőm hogy Ukrajnával együttműködve megtámadják Magyarországot.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: