Voldemorttal ünnepli a Fidesz 1956-ot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Október 23-án Ongán ismét Mengyi „Voldemort” Roland sértheti azok érzékenységét, akik hétköznapi emberként is sokkal inkább tisztelik az ’56-os hősök emlékét, mint az, aki mára a hazánkat veszélyeztető korrupciós terrorizmus szimbólumává vált. Nem először történik ez: legutóbb az ongai városnapon okozott a jelenléte kellemetlen meglepetést a lakosságnak, most pedig ismét Madzin Tibor polgármesterrel fog közös beszédet tartani nemzeti ünnepünk 60. évfordulóján. 

Míg az ’56-os hősök erényeik és emberfeletti helytállásuk révén kerültek be a nemzetközi híradásokba, addig Mengyi Roland rendkívül súlyos, bűnszövetségben elkövetett korrupciós ügy egyik gyanúsítottjaként. Számunkra az ünnep szellemisége és méltósága összeegyeztethetetlen azzal a botránnyal, amely a „díszvendég” személye körül kialakult. 

A Jobbik Ongai Szervezete ezért az eseményen nem kíván részt venni. Szervezetünk a vasárnapi szentmise után csendes gyertyagyújtással emlékezik a Történelmi Emlékparkban, ahová várunk mindenkit, aki méltó módon kívánja megőrizni 1956 szellemiségét.

Jobbik Ongai Szervezete

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük