KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vlagyimir Putyin: Az európai migrációs válság oka az amerikai politika

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Európa vakon követi az amerikai utasításokat, holott az Egyesült államok semmilyen terhet nem visel az illegális bevándorlók okozta problémából, közölte Vlagyimir Putyin orosz elnök a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórumon, írja a TASS.

A jelenlegi európai migrációs válság teljesen várható volt, tette hozzá az orosz elnök.
putyin_illegalis_bevandorlas_europaA válság a Nyugat rossz külpolitikájában gyökerezik, nevezetesen az Egyesült Államok beavatkozása a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, holott Oroszország már évekkel ezelőtt figyelmeztetett a lehetséges következményekre.

Amerikai olvasatban a politika más országok történelmi, vallási, kulturális és nemzeti sajátosságainak figyelmen kívül hagyása és ez főleg az USA csatlósaira vonatkozik, tette hozzá az elnök.

Putyin elnök meglepődött, ahogy az amerikai tömegtájékoztatás kritizálja Európa “kegyetlenségét” a bevándorlók ellen. Hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államokat nem érinti ez a migrációs áramlás, míg Európa, amely vakon követi Washington utasításait, egyre jobban szenved.

Csütörtökön, az orosz külügyminisztérium szóvivője Maria Zakarova megemlített, hogy Európa tanulhatna Oroszország bevándorló kezelési módszereiből.  Emlékeztetett, hogy Oroszország több százezer ukrajnai menekültet helyezett el. Ezek az emberek is megkapták szállást, élelmet és az ország nyújtotta előnyöket. A diplomata hölgy aggodalmát fejezte ki az EU menekültáradattal szembeni tehetetlensége miatt.

Európa már az epicentruma a soha nem látott migrációs válságnak. Az elmúlt hónapokban, a migránsok beáramlása nagyságrendekkel nőtt.

Putyin elnök aggodalmát fejezte ki, hogy az elmúlt hetekben a migránsok már megrohamozták a magyar határon felállított kerítést,  vonatokat és komphajókat foglalnak el.

magyartudat.com

0 thoughts on “Vlagyimir Putyin: Az európai migrációs válság oka az amerikai politika

  1. Az egyetlen politikus akinek esze is van európában, a többi csak a „házőrző szerepében tetszeleg, de most abban is megbukott. Hajóztassák be a menekülteket, aztán irány amerika! Megnyerte,had vigye.! Saját hazájukba kellene élhető teret kialakítani és ott tevékenykedniük. Nem a „helyekkel van a baj, hanem az idióta hatalmaskodókkal. Nem egyszerűbb azokat deportálni?

  2. Európa nemzeti erőinek el kell zavarni a kollaboráns,elbuzisodott,pedofil,alkoholista vezetőket és szövetkezni Putyin azon erőivel,akik fellépnek a világ deviancia – kultuszának képviselőivel szemben.
    H.B.
    „Jelenleg diszkréten, de teljes erőnkből azon dolgozunk, hogy ezt a rejtélyes erőt, amit szuverenitásnak neveznek, kiragadjuk a világ nemzetállamainak kezéből. Eközben szánkkal váltig tagadjuk, amit a kezünkkel teszünk.”
    Arnold Toynbee professzor, részlet a koppenhágai Nemzetközi Ügyek Kutatóközpontjában 1931-ben mondott beszédből

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: