KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsány adott interjút a CNN-en, nem is akárkinek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
CNN gyurcsány
Fotó: cnn.com

Gyurcsány Ferenc jelentkezett be csütörtök éjjel a CNN-en, ahol arról faggatták a miniszterelnököt, miért fogadott be menekülteket az otthonába.

Az egyik legismertebb amerikai tévés külpolitikai újságíró, Christiane Amanpour készített interjút a kertjéből bejelentkező Gyurcsány Ferenccel csütörtök éjjel a CNN-en. Azért beszéltek vele, mert menekülteket fogadott be az otthonába.

Gyurcsány a műsorban elmondta, napról napra változik, hány menekült alszik náluk. Arról beszélt, megteszi, amit tud: egy ideig ételt, italt vittek a menekülteknek, de a családjuk számára egyértelmű lett, hogy ez nem elég. „Ez a feladatom, hogy megnyissam előttük a házamat” – közölte.

Amanpour arról is kérdezte a volt kormányfőt, főznek-e, mosnak-e a menekülteket, mire Gyurcsány azt felelte, ő már azelőtt főzni kezd, mielőtt este megérkeznének hozzájuk a menekültek, akár 8-12 személy is. A CNN egy fotót is bejátszott, amelyen Gyurcsány éppen egy kisgyereknek ad ételt a vacsoraasztalnál.

Gyurcsány egy kérdésre válaszolva azt mondta, a menekültek nem tudnak arról, hogy egy volt miniszterelnök látta őket vendégül. Szerinte ez egy-két napig érdekes, tudja, hogy működik ugyanis a média.

Erre Christiane Amanpour úgy reagált, hosszú ideig  érdekes marad ez, hiszen sajnálatos módon a jelenlegi magyar miniszterelnök viselkedése nagyon eltér a Gyurcsányétól. A DK elnöke erre azt válaszolta, alapvetően nem érti az Orbán-kormány motivációját, de szerinte szavazatokat próbálnak gyűjteni.

http://hvg.hu/

0 thoughts on “Gyurcsány adott interjút a CNN-en, nem is akárkinek

 1. Egyszerű az ügy, a szemita ex vezérünk és szintén szemita felesége vendégül látott távoli szemita rokonokat. A különbség annyi, hogy egyikük kóser kaját eszik, a másik meg halalt.

  1. (:)
   H.B.
   Klatzkin:
   „Alapjában véve és a lényeget tekintve mi idegenek, egy idegen nép vagyunk köztetek és az is akarunk maradni. Áthidalhatatlan szakadék tátong köztünk és köztetek. Nekünk idegenek a ti Istenetek, a ti mítosztok és a ti mondáitok. Idegenek nekünk nemzeti örökségtek, hagyományaitok, szokásaitok és erkölcsötök vallási és nemzeti szentségeitek, vasár- és ünnepnapjaitok.” (Fritsch, Handb. d. Judenfrage.)

 2. Valamikor nagy tisztelője voltam a CNN hírcsatornának, de mára teljesen tiszta előttem is, hogy ez az egyik olyan nagyhatású médiaforrás, amely mérgezi a világot a manipulatív hazugságokkal.
  Amanpour egy tudatlan „megmondó” senki!
  Nem ismeri hazánkat, kultúránkat, fogalma sincs a történelmünkről, a kommunizmusban elszenvedett fájdalmainkról, szenvedéseinkről, Trianonról, a szétszakított nemzetünkről, jelen helyzetünkről. Ez a szerencsétlen nőszemély egy agymosott, mérgezett agyú valaki, aki szinte elszáll önmagától, hogy ő mekkora harcosa a szabadságnak, a demokráciának. Minden mozdulata, a gesztusa túljátszott, s ha valaki csak egy kicsit is megfigyeli a testbeszédét, amikor szerepel, láthatja, hogy tele van hazugsággal.Tipikus barma az amerikai, USA, téveszmének, hogy ők a világ megmentői, hogy az USA a FÖLD messiása, holott csak egy gennyes fekély az emberiség, s ennek a pusztuló, szép bolygónak a testén.
  Gyurcsány??
  Jól tudjuk, bármit és bárhol és bármikor, mindent a hatalomért, kész hányinger

  Jancsó Tibor

 3. Gyurcsányi – féregnek ez csak egy befektetés a jövőbe.
  Nagy a baj abban az országban ahol egy ilyen köztörvényes bűnöző min.elnök lehet.
  H.B.
  A demokráciához való hozzáállásuk viszont hasonlít a valódi nemzetek és országok hozzáállásához,. A különbség csak annyi, hogy a nemzetállamoknak az országaikban a demokrácia azt jelenti, hogy a „nép uralma”, míg a zsidóknak azt jelenti mások országában, hogy a „zsidó nép uralma”.

 4. Nem elégszik meg azzal amit összelopott és elsunnyogna valamilyen melegebb éghajlatra, hogy „szerzeményéből tengethesse semmit nem érő hitvány életét, nem, ő tündökölni akar,fürödni a rivalda fényben minden áron. Egy ripacs! A pofátlanságának netovábbja, hogy elvárná,hogy még tiszteljék is(?). Ő és a hozzá hasonló politikai pockok, akik hasonló képen jutottak javakhoz, akarnak egy ország élére állni. Állhatnának, de egy rögtön ítélő bíróság előtt,aki kimondaná,állam és nép ellenes cselekedeteikre a megérdemelt büntetést! Akkor majd kellő komolysággal állnának a feladathoz az utánuk jövők is,annak tudatában,hogy felelniük kell minden cselekedetükért. De jelenleg tisztába van vele mindegyik,hogy holló a hollónak nem vájja ki a szemét, a Szemét…

  1. „A pofátlanságának netovábbja, hogy elvárná,hogy még tiszteljék is(?).”
   A saját közegében – a bűnözők között – tisztelik is,ugyanis mindig annak jár ki a legnagyobb tisztelet aki legtöbbet tud lopni.
   H.B.

   „…vannak megtorlott bűnök és vannak megtorlatlanok és vannak büntethető ártatlanok és vannak büntethetetlen bűnözők ”

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: