KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Videó: Hihetünk még abban, amit látunk???

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hát nem, nem hihetünk!!!

A mellékelt videóban nem a szöveg megértése a fontos, hanem annak a mai, meghökkentő technikának a lehetőségei, amivel a tömegeket a közeljövőben még jobban lehet majd manipulálni!!!


Valós idejű arc befogás és újra játszás!

 
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Nagy István: a magyar mezőgazdaság kitörési pontja a minőségi termelés

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Videó: Hihetünk még abban, amit látunk???

 1. A megtévesztés az emberiséggel egyidős. Míg régebben apró trükkökkel történt, mára művészi ággá fejlődött, ha egyáltalán a becsapást annak lehet nevezni. A szemnek valóban nem lehet hinni, de a tekintetnek igen. Abból – szűk réteget kivéve – minden kiolvasható, mert az átlag aggyal nem szabályozható.

 2. Okos gondolatok az előttem szólótól.
  Ma már nem igazán érdekel,hogy mit hallok a médiából és a politikusoktól,mert tudom,hogy hazudnak max. az lehet érdekes,hogy éppen akkor miért teszik.
  H.B.

 3. Még gyerekkoromban olvastam Boleslaw Prus: A fáraó című könyvét. Van benne egy jelenet, amikor a papok segítségével a papok titkos tudását alkalmazva a fáraó egy napfogyatkozás alkalmával demonstrálja alattvalóinak hatalmát, hogy ő egy isten, és bármikor elveheti és visszaadhatja a napot. Az ilyen és hasonló titkos tudást, technológiát, félrevezetést, pszichológiai technikákat, manipulációt a mindenkori hatalom megtartja magának, csak a beavatott „papoknak” adja tovább és felhasználja ellenünk. A hatalom alatt nem a kormányokat és politikusokat értem…

  1. Egyetértek az előttem szólóval – valóban így működik a világ ma is.
   H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük