KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vargáéknál elgurult a gyógyszer, internetforgalom után akarnak brutális sápot szedni

Amit 2008-ban ellenzékben még támadott a Fidesz, azt jövőre be akarja vezetni, és nem kispályázik. 150 forintot kellene fizetniük a szolgáltatóknak gigabájtonkét az államkasszába. Ha valaki azt gondolja, hogy ezt a szolgáltatók bevállalják, akkor az nagyon téved.

nemzeti internet bolt

Varga Mihály jelentette ezt be a mai nap folyamán, ráadásul egy olyan gyermeteg indokkal, miszerint egyre többen használnak Voip alapú szolgáltatásokat, melyekkel ingyenesen kommunikálhatnak a felhasználók és bizony a korábbi távközlési adó ma már nem éri el azt a célját, amelyre bevezetésekor hivatott volt. Vagyis kevesebb a bevétel belőle.

A hír olyan elementáris dühöt váltott ki az internetezők táborában, hogy az erre a célra alapított Százezren az internetadó ellen nevű Facebook oldalhoz az elindítása után 5 órával már 32 ezren csatlakoztak.

Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy milyen kényszer motiválhatja a kormányt arra, hogy ilyen brutális sápot szedjen le az internetezőkről. Vagy számolni nem tudnak vagy valami hihetetlen nagy gond van a jövő évi költségvetéssel. Miközben megy a hülyítés a rezsicsökkentéssel kapcsolatban, az élelmiszerárak folyamatosan nőnek, munkahelyteremtés gyakorlatilag nincs, folyamatos az elvándorlás, veszélyben vannak a nyugdíjak, Magyarország adósságállománya az egeket verdesi, az állami korrupció hihetetlen méreteket öltött, a multik áfacsalásai miatt milliárdoktól esik el a költségvetés, nos, ezt majd a Fizess párt behozza az interneten. Az a Fidesz, mely 2010 előtt az adócsökkentés szükségességéről szónokolt, majd hatalomra jutva annyi új adóformát vezetett be, mint előtte még egyetlen kormány sem.

Hát kérem, ha ezt így gondolja az egypártrendszer, akkor lehet nálunk észak-koreai internetcsomag, amely semmibe sem kerül, mert egyszerűen nem létezik.

Nem kell internet, nem kell IP tv (merthogy azután is kell majd adatforgalmi adót fizetni) és meglátjuk, hogy a mára már internetalapú kommunikációra épített gazdasági szektor, az egészségügy és a többi ágazat hogyan is fog működni.

Ez is érdekelheti:  Lemondásra kényszeríthetik Zelenszkijt? - A NATO örökre bezárhatja kapuit Ukrajna előtt

Ha ezt jövőre, ilyen módon bevezeti a hatalom, olyan öngólt rúg magának, amire álmában sem gondolt.

NIF

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Vargáéknál elgurult a gyógyszer, internetforgalom után akarnak brutális sápot szedni

 1. A zsido nyakkendős bűnözés és a cigány putris bűnözés összeért.
  A MAGYAROK két parazita népcsoportja olyan tökéletes munkát végzet, hogy már saját létük került veszélybe. 1990-óta sikerült minden közvagyont, magánvagyont ellopniuk, elherdálniuk, és most már nincs mit lopni, de a megélhetésükhöz szükség lenne pénzre, de nincs honnan előteremteniük. A munkára egyik parazita népcsoport sem gondol, de a MAGYAROKTÓL több pénzt már nem tudnak elvonni, és ekkor megszületett a nagy találmány vezessünk be még egy adó fajtát.Tehát bevezetnek még egy adót az internetadót. Csak ezzel az a probléma, hogy az egész gazdaság be fog borulni. Mert pont ők voltak azok akik rákényszerítették az embereket az elektronikus ügyintézésre, fizetésre, adózásra, ügyfélkapura, stb .
  De ettől nem nőt meg a bevételük a fizetésük a dolgozóknak, csak most jelentkezni fog egy olyan plusz költségük amit nem fognak tudni kigazdálkodni.
  A zsidónak és a cigánynak pont annyi esze van mint a tetűnek, addig marják,csípik, az áldozatukat amíg el nem pusztul, csak azért, hogy utánuk dögöljenek ők is!
  Parazita mentes szebb jövőt minden MAGYARNAK!

 2. Ez a kormány nem tud mást csinálni, mint adót kivetni addig, amíg az egész ország bele nem döglik.
  Persze a nomád, és nemzetközi embereknek lesz lehetősége előtte elhagyni a süllyedő hajót.
  Baumag

 3. TTudomásom szerint visszamondták. Olyan könnyen lázba jövünk. Sokszor a média nem úgy tálalja a dolgokat. Poncius Pilátus nevű hozzászólónak üzenem, nem kellene még újabb és újabb keresztre feszítés (gondolok itt a zsidózásra, cigányozásra)! A „tökéletes munkában” magyarok is részt vettek. Ezért fogjuk vissza magunkat. Gyűlölet gyűlöletet fakaszt. A MAGYAR attól magyar, hogy szereti embertársát mint önmagát. És akkor lesz „szebb jövő”.

  1. Szép dolog az a MAGYAR embertársi szeretet, csak van egy hibája. Nevezett etnikumok bár felépítésük alapján embernek lehet őket nevezni, nem a társaink. Az az élőlény, amelyik nem szabadul meg az élősködőitől, elpusztul.
   eSzeL

  2. Papolni a templomban kell. Nem vonták vissza, de bedobták, hogy egy limitet adnak meg az otthon nettezőknek.
   De ez is a terv része lehet. És majd mennyire fogunk örülni, hogy nekünk ” csak” a felét kell fizetni.
   A KDNP-sek meg szégyellhetik magukat, hogy részük van az emberek külföldre kergetésében, aztán még azt a lehetőséget is támogatják, hogy az itthon maradóktól még a kapcsolattartást is nehezítik.
   Ezzel a gyűlölet gyűlöletet fakaszt, meg szeresd embertársaidat, még ha beledöglesz is mentalistással sikerült elérni, hogy már mindenben az utolsók vagyunk, de az adózásban világelsők.
   A mai világban akik hagyják magukat azok elvesznek.
   Baumag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük