Valósággá vált rossz álom

Politikusaink nem ostobák, de fejjel mennek a falnak! Nem helyből, hanem nekifutásból, dobbantással.
Politikusaink nem ostobák, de fejjel mennek a falnak! Nem helyből, hanem nekifutásból, dobbantással.

A bevándorlási dráma terv szerűen működik!

Európa politikusainak meglepetése a bevándorló hullám nagysága és annak fejleményei  2 lehetőséget bizonyítanak:

Hirdetés

–         vagy nagyon ostobák a politikusok,

–         vagy megjátsszák az ostobát.

Mely változat tetszik nekünk?

Afganisztán, Irak, Szíria, Líbia és Kelet-Ukrajna háború színhelyei, mely háborút Nyugat-Európa az USA vezetésével indított meg.

Észak-Afrika destabilizálódva, Közép-Afrika káosz színhelye.

Európa nagy része súlyos gazdasági problémákkal küszködik az USA által diktált Oroszországi szankciók miatt, amihez meg hozzájárul  a sikertelennek bizonyult  EURO pénzegység görcsös megtartása.

Németországban felemelkedett a hajléktalanok száma gyermekekkel együtt, fel millióra.

Az USA és annak benyaló hazug európai politikusok, több száz millió embernek vették el hajlékát, infrastruktúráját, szabadságát és reményét.

Forrás: /Alinka/ nevű Olvasónk Németországból. Kérjük írjátok meg véleményeteket a cikkről, ezzel is segítve Alinkát cikkírási próbálkozásaiban.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


13 thoughts on “Valósággá vált rossz álom

 1. “mely változat tetszik nekünk? Ha ostobák,vagy ha úgy tesznek?
  Egyik sem!! Az Emberek élete nem Játék ! Ezt tudnia kellene egy olyan embernek,aki “vezetésre merészkedik. Mind két esetben az alkalmatlanságukat igazolják. De a mai viszonylatban ez nekik nem probléma,mert minden kérdésben megkapják az előre legyártott válaszokat a háttérből és azt a magabiztosságot,amit a felelősségre vonás elmaradása nyújt. Csak is olyan juthat szerephez,aki megtudja emészteni azt a sok aljasságot,amit rajta keresztül ,a Népen elkövetnek,kizsákmányolás formájában. Igen,ehhez “erre alkalmas figurák kellenek,mert ezt egy jóérzésű ember gyomra nem venné be.

 2. Európa elrablása

  Európa ma még legények van, de megszállás alatt, Keresztyén irgalma, rövidlátó jóléte, Kényelme kelepcéjében Ejti rabul egy rászabadított, végtelen tartalékú, Részvétre számító népáradat.

  Kinek szíve jó, segíti őket, Így emberséges, csak tegye, De az élet vastörvényének, Ezeréves történelmünknek kíméletlen tapasztalásai, A Józan ész, a megmaradás létparancsa az: Jöjjön bárhonnan, bármiféle hódítás, Védd meg magad!

  Védd határaid, hajtogatott, munkád, nemzeted, Jobb sorsért, civil hadtestként özönlő népekkel Önszántadból szerint csak annyit ossz meg, Mennyit kényszerű-Krisztusként Lehel.

  Ki nem látja a demográfiás hódítást, Nem érzi a közelgő káoszt, S a rázúdított idegeneket ostobán tűri, Önmagát veszejti el, Európa azé lesz, ki tele szüli …

  Egy nemzet sorsa génekbe írva, – A Teremtő bölcs Terve ez – Hazája szent és sérthetetlen, Örök egységben, rendületlen.

  Az “Itt élned halnod s kell!” parancsa Az örök origó, az eredő, S ha vannak is -mert vannak egy gonosz Új Terv, A nemzetlenítő, globális káosz szülői – Kik ügy akarják, Gének-népek, hazák- hitek sem nélkül cserélhető!

  Császár, 2015. augusztus Mihályfy László

  2016. január 25. 20:49 “Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” írta, :

  > transyadmin posted: ” A bevándorlási dráma terv szerűen működik! Európa > politikusainak meglepetése a bevándorló hullám nagysága és annak > fejleményei 2 lehetőséget bizonyítanak: – vagy nagyon ostobák a > politikusok, – vagy megjátsszák az ostobát. Mely vált” >

 3. Szárnybontogatáshoz nem rossz, e néhány összeszedett gondolat. Csakhogy ezeket az általánosságban leírtakat mindenki tudja! A magas ívelésű szárnyaláshoz, tényeken alapuló adatok mellett, egyedi esetekkel fűszerezett történetekkel nagy olvasottságra tehet szert Alinka nevű olvasó, Németországból, akinek nyilván segítségére lesz a szerkesztő. Sok sikert!

  1. Két probléma is van az Anna által említetten kívül, hogy Alinka cikke általánosságokat közöl, amit minden NIF-Olvasó ismer.
   1. Nincs magyar billentyűzete és emiatt rengeteg a javítani való benne.
   2. Levélváltásunk után Alinka mélyen csalódott lett, mivel nem tudta meg a szerkesztőség igazi neveit, sőt az IP-számunk is állandóan változik.Így utolsó levelében kifejezte csalódottságát és megírta, hogy többet nem levelezik velünk, ha nem írom meg a teljes címemet és igazi nevemet!

   Ez a második ponton említett “búcsú” levél annyira furcsának tűnik, hogy felveti a kérdést – “Nem-e ez volt a levélváltás egyetlen célja, vagyis megtudni a nevünket?”
   Szerkesztőségünkbe naponta több levél érkezik, melyeket nem mind tudok feldolgozni! Cikk javaslatok, közlemények, Gaudi, Morvay videók, . . ., JOBBIK közlemények, felszólalások, stb. Elkelne még 2 társszerkesztő, hogy mindennel foglalkozhassunk és a NIF-oldalnak is egy erőteljesebb, karakteresebb profilt adhassunk! Szándékom szerint ez a profil a geopolitikai ismeretek élmélyítése és ennek függvényében a világ eseményeinek bemutatása lenne.

   1. Valahol hallottam hogy a történelem sokszor ismétli önmagát.Lehet benne igazság..A Német “felsöbrendü” faj úgy tünik rendesen elfelejtette Sztálingrádot,a Gulak,fogolytáborokat.Amit a tigris páncélosaival nem tudott elérni,most egy hazug politikával azt hiszi sikerül.Ujra a német csizma alatt nyög egész EURÓPA. A munkaszolgálatosok,ujra a Német iparnak dolgoznak,,a modern rabszolgákat,újra elszakitják a családjaiktol,olyan helyzetett teremtenek,hogy kényszeritsenek a hazád elhagyására..Magyar hazánk politikusait megvásárolják Fideszes orbán, vagy gyurcsány,Vagy bajnai,egyre megy..És mi a párhuzam.? 1930-1945, Zsidók betelepitése Németországba.Végeredmény, -egy böröndel vissza ” kitelepités.” -2015-Arabok betelepitése. de öket már a határnál kirabolják a rend örei. az új törvény szerint,még a családi ékszereiket is elveszik..és mikor már semmijük sem maradt,ugyan öket nem Ausvicba, vagy lágerekbe küldi a nagylelkü Német. Hanem vissza,ahonnan behivta őket. A problémám a sok közül az hogy újra ott volt a semlegességünk, a szabadságunk.a sors újra felajánlotta..Vajon miért nem éltünk vele.Az idiótákat,diletánsokat,hazaárulokat hagyta újra,hatalomhoz juttatni,akik mint mindig.és oly sokszor a Német Nagy segbe bujtak bele.Nézzétek meg honfitársaim hol tart ma Magyarország.?Jó lenne már felébredni.orbán viktor. nem ezt igérted a Magyar népnek,egyszer számon fogja kérni ez az “istenadta nép” rajtad mind azt amit ellene elkövettél..1956-ban is azt hitték hogy legyözhetetlenek…………………MMM..

 4. Hm, amit a Transyadmin leírt, az bizony gyanús, talán egy eléggé ügyetlen próbálkozás a NIF felderítésére.
  Meg kell mondjam, nem minden cikk tartalmával, szókincsével értek egyet, van, amelyik nagyon távol áll tőlem, de nagyszerűnek tartom, több más véleménnyel együtt, hogy itt megjelennek olyan írások, amelyek máshol bajosan, vagy egyáltalán nem. Milyen jó lenne, ha az ECHO TV bemutatná azt a videó filmet, ami az ISIS európai toborzásáról készült. Itt viszont hírt kapunk róla.
  Miki MM felvetése a kommonista haláltáborokról azt juttatja eszembe, vajon a holokauszt évfordulóján mért nem emlékezünk meg azokról a milliókról is, akik egy vörös holokauszt áldozatai voltak.Olvastam egy Internetes blogban, sajnos nem mentettem le, így nem tudom hitelt érdemlően igazolni, de arról szólt az írás, hogy egész vonatnyi zsidót vittek az oroszok a német haláltáborokból az orosz munkatáborokba. Az biztos viszont, hogy milliószámra gyilkoltak le embereket s kommunizmus szent nevében, s erről alig, alig esik érdemben szó. Mért nem tanítják pl. a “”Halál 50 árnyalata” című NIF cikkben foglaltakat a történelemórákon.
  Ami ezt a zombi hadat illeti, akik menekültnek hazudják magukat, semmi jogalapjuk nincs arra, hogy az európaiak nyakán élősködjenek, s még csak látszatát sem mutatják valamiféle hálának, együttműködési szándéknak. Nemrég láttam egy angol nyelvű oldalon a hírt, hogy egy svéd fiatalkorúakat gondozó “menekült otthonban” egy 15 éves kis patkány halálra késelt egy 23 éves, önkéntes segítő lányt.
  A másik ilyen idegborzoló, hogy a német fürdőkben 9 éves gyerekeket, mindegy, hogy fiú, vagy lány, erőszakolnak meg ezek a tetvek. Tessék rákeresni a Neten,még ennél is undorítóbb dolgokat lehet olvasni. Erről alig szól a hazai konzervatív média.
  Szomorú, hogy az ECHO TV is szélsőségesnek, majdhogy fasisztának állítja be a Pegidát, ami tökéletesen nem az.
  Amúgy hírlik, hogy február elején több országra terjedő tüntetést terveznek. lehet, hogy a Pegida Hungary erről többet tud, ha van a NIF-nek kapcsolata feléjük. Nekem nincs Facebookom, s nem is akarok nyitni.
  Az Unióból meg nagyon gyorsan ki kellene lépni, bár ez rengeteg olyan gondot vetne fel, akár a semlegesség is, ami manapság, geopolitikai és egyéb okokból megoldhatatlan lenne, sajnos

  1. Ezt írja: “Meg kell mondjam, nem minden cikk tartalmával, szókincsével értek egyet, van, amelyik nagyon távol áll tőlem, de nagyszerűnek tartom, több más véleménnyel együtt, hogy itt megjelennek olyan írások, amelyek máshol bajosan, vagy egyáltalán nem.”
   Megkérjük, hogy vagy itt hozzászólásbán, vagy direkt a szerkesztőségnek, emailben, küldje el kifejtve mely cikkekkel, miért nincs megelégedve.
   Van nem egy Olvasó, akik folyamatosan küldenek filmeket, vagy cikkeket, vagy fordítanak egyes német, angol vagy spanyol cikkeket magyarra, hogy közölni tudjuk. Tehát az építő jellegű kritikát, a cikkek beküldését, figyelem-felhívásokat bizonyos tanulmányokra, cikkekre, eseményekre szívesen vesszük!
   Kérem kapcsolódjon be Ön is ebbe a munkába!

 5. Sajnos azzal az angol tudással, ami nekm “van”, nem lehet sokra menni. nagyjából értem én, mit írnak,. de hogy lefordítsam, az nem menne, s az időhiány miatt sem. viszont most begyűjtöttem pár linket, az egyik egy angolnyelvű orosz lap, a másik meg egy figyelő féle oldal, ezeken voltak olyan cimek, amiket érdekesnek találtam, s idehaza nem írnak ilyen témában
  itt vannak a linkek, hátha valakinek, akinek jo az angol tudása kedvet kap és beleolvas

  Outrage in Denmark as 17yo girl faces fine for using pepper spray against sex attacker
  https://www.rt.com/news/330264-denmark-girl-rapist-fine/

  Israeli justice minister turns to police after professor calls her ‘neo-Nazi scum’ on FB
  https://www.rt.com/news/327407-israel-professors-accuse-justice-minister/

  US taxpayers subsidizing Jewish terrorism in Israel, complaint alleges
  https://www.rt.com/news/313520-israel-us-terror-ngo/

  ‘I don’t feel guilty’: Nazi Holocaust mastermind Eichmann’s last clemency letter released
  https://www.rt.com/news/330281-holocaust-eichmann-clemency-letter/

 6. Az autószerelő azért tudja megjavítani az autómat, mert megtalálja a hibáját. Megtalálni azért tudja, mert ismeri a felépítését, működését, és azért ismeri, mert éveken keresztül tanulmányozta. Ennyi a siker záloga. Mi azt az embert sem ismerjük akire választáskor leadjuk a szavazatunkat. Valakik valamit mondanak, írnak róla, esetleg szimpatikus, de leginkább azért szavazunk rá hogy ne az a másik nyerjen akit szívből utálunk. Nem szavazhatunk valakire mert nem ismerjük, ezért hát valaki ellen szavazunk. Ez a változtatás lehetőségének első lépcsője. Már itt elbuktunk.

 7. Így igaz.
  Úgy lettek leosztva a lapok,hogy felelőst ne lehessen találni – főleg,hogy azt is ők keresik.
  H.B.
  “A hamis dilemma egy olyan érvelési hiba, amely úgy állítja be a vitát, mintha csak két alternatíva létezne, mikor valójában több, nem mérlegelt választási lehetőség is van. Ez a két alternatíva legtöbbször a lehetőségek skálájának két szélsősége.
  A hamis dilemma nem minden esetben korlátozódik két lehetőségre; előfordul, hogy hármat vagy többet is magába foglal. A lényeg azonban, hogy ésszerű választási lehetőségeket mellőz.”

 8. Vincze László úrnak bizony igaza van, valóban mindig, valakik ellen szavazunk és szavaznak a polgárok, szerintem ez az ellene szavazás két féle lehet, valóban ellene kell szavazni, mert egy hazug valaki, aki az előző szavazáson becsapott, a másik, hogy nem szimpatikus a jelölt, sem a pártja, meg sem hallgatom, hogy mit is mond, vagy csak azokra hallgatok, akik szintén utálják …
  Most azonban mondja meg valaki, ki az, aki tökéletes és pontos tudással rendelkezik arról, ki a jó jelölt. Lehetetlen ez kérem, mert az egy számítógép-agyat igényelne,ami nagyon gyorsan tudná elemezni a jelölt külső testbeszéd, és belső megnyilvánulásait…
  Emberek általában nem figyelnek másra a saját életükön kívűl. Itt ezen az oldalon sok olyan írást találtam már, amikor ellátogatok ide, amelyek elemzőek, és mindenféle összefüggést keresnek, és mutatnak be. de azon a pár hozzászólón kívül, már majdnem mindenkinek a nevére emlékszem, alig vannak újak. Azt hiszem, sokan megnézik ezt az oldalt is, de ahogy beleolvasnak a cikkbe, máris nem értik és mennek máshová.
  Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy a társadalom egy Fekete Doboz, valami bemegy és valami kijön,így magyarázta, s azt hiszem nagyon is igaza van .Az ember erősen érzelmi alapon éli a világot,és mindent ez dönt el.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Völgyesi Miklós büntető bíró: Gyurcsány a felelős a 2006-ban történtekért!
Óriásplakáton ment neki Kolozsvár polgármesterének a soviniszta Boc-nak, Landman Gábor
Dr. Szeszák Gyula, volt megyei főügyész: Ukrajna küzdelme a meleg szörnnyel
Close