KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Valódi emberek valódi sorsáról döntenek! – Morvai Krisztina felszólalása a parlament költségvetési vitájában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai Krisztina számos nehéz helyzetben lévő ember leveléből idézett magyar képviselőtársainak, a magyar Országgyűlés 2015. évi költségvetési vitájában 2014. november 19-én.

[youtube=http://youtu.be/Tiy6M_1X9vc]

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Mit tudhatott Magyar Péter politikai szövetségese a milliárdokat eltüntető bűnszervezet sötét ügyleteiről?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Valódi emberek valódi sorsáról döntenek! – Morvai Krisztina felszólalása a parlament költségvetési vitájában

  1. Nem látszat-prédikálni kell – minden látnivaló eredmény nélkül – a krisztusi jó cselekedetekről a maffia-parlamentben, hanem személyesen kell tenni magát a jót. Pláne ha valakinek euróban cirka 2,5 millió ft-nak megfelelő a havonta felvett brüsszeli jövedelme. Ebből 2 milliót nyugodtan szét lehet osztani azok között akik például a kétségbeesett leveleket írják. Tehát a személyes példamutatás az ami az elsődleges – azután lehet dumálni, már jogosan. Addig minden csak porhintés, a politikus „bort iszik és vizet prédikál” ominózus esete. Ez persze minden politikusra, VIP-es valakire vonatkozik.

    1. Tisztelt Kerion!

      Ön nem ismeri Krisztinát személyesen, ez kiderült a hozzászólásából. Mi viszont tényeket tudunk, kiknek mennyit segített, igen abból… De itt nem 10-20 emberről van szó tisztelt uram, hanem sok millióról. Az ő és családjaik gondját Morvai Krisztina nem tudja a saját pénztárcájából megoldani, ezt önnek is illene tudnia. Megoldás a multik megrendszabályozása éppúgy, mint sok hazai vállalkozóé i, mert ők is kihasználják a legtöbb helyen a dolgozóikat. Krisztina éppen ezért teszi a dolgát, méghozzá kiválóan. Ugyan mutasson már mégy egy politikust, aki személyesen kimegy az egyszerű emberek közé, a cigánytelepekre is, hogy tájékozódjon, az ott élőktől. És teszi ezt rendszeresen.Úgyhogy maga csak ne támadja éppen azt az embert, aki önért is cselekszik. Jobban tenné, ha informálódna, pláne Morvai Krisztina tevékenységéről.

  2. Már látom magam előtt, ahogy az összes fideszes és kádéempés képviselő zokogva törölgeti a könnyeit és megállítják a szabad rablást. Nagyon hihető. Kedves Krisztina, fogadok, ön sem hiszi el, hogy ezzel elér valami változást. Akkor kinek szól ez a szöveg?
    eSzeL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük