KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Válaszcsapás az oroszoknak: Az IMF belépett a Hegemonikus Hibrid Háborúba

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
new-world-order
A szellemet kiszabadították! Neve: New World Order – Új Világrend.

Az IMF az amerikaiak által indított Hegemonikus Hibrid Háború (HHH) egyik stratégiai fegyvere, amit az amerikaiak nem engedtek rozsdásodni, és már rég bevetettek. Tehát nem most lépett be az IMF a HHH-ba! Kormányokat, népeket, államokat gyűrnek maguk alá. Kirabolják gazdaságukat, a munkaképes lakosság egy számottevő részét munkanélkülivé teszik, az országot meg roncsteleppé. Az IMF jelenlegi cselekedete még hangsúlyosabban ráirányítja a világ népeinek figyelmét arra, hogy az IMF mind jobban és mind álcázatlanabbul kimutatja valós énjét: fegyver, stratégiai fegyver a világhatalmat megkaparintó magánszemélyek csoportjának kezében.

 

 

Az IMF egyszer kivégez, aztán ígéri, hogy segít lefűrészelni engem, amennyiben hajlandó vagyok ebben segédkezni neki.
Az IMF egyszer kivégez bennünket, aztán ígéri, hogy segít lefűrészelni minket, amennyiben hajlandóak vagyunk ebben segédkezni neki.

Az IMF egyik alapszabálya volt 1947-es megalapítása óta, hogy nem ad kölcsönt olyan államoknak, amelyeknek fizetési hátralékuk van egy másik országgal szemben. December 8-án azonban áthágták ezt a szabályt, amikor hitelt folyósítottak Ukrajnának, annak ellenére, hogy az ukránokat már egy ideje nem érdekli, hogy fizessék az Oroszországnak fennálló tartozásuk után a törlesztő részleteket.

Annak a velejéig korrupt ukrán kormánynak folyósítottak hitelt, minden szabályt áthágva, melynek a kleptokratikus berendezkedése mindenki előtt nyilvánvaló, és amely tavaly egy, a CIA által támogatott puccsal jutott hatalomra, hogy azóta is folytassa harcát a keleten élő orosz lakosság ellen.

Az IMF egyetlen feltétele a pénzügyi fegyelem volt. Miközben a kapott hitel egy jó része valószínűleg a helyi oligarchák zsebébe vándorol, a hrivnya értékének harmadát vesztette el, a bérek és nyugdíjak viszont be lettek fagyasztva. A lakosság nyomorog.

Nyugati körökben nagy fejtörést okozott az év folyamán, hogy mit kezdjenek Ukrajna 3 milliárd dolláros, oroszokkal szembeni tartozásával. Semmissé nyilvánítani mégsem lehet csak úgy, mert az elég rossz precedenst teremtene és könnyen a visszájára fordulhat. De az IMF most megoldotta a problémát. És ezzel gyakorlatilag kijelentette, hogy a jövőben csak az olyan hitel számít, amellyel Amerikának vagy a szövetségeseinek tartoznak.

Ez is érdekelheti:  Tüntetők zavarták meg a Hamász terrorjáról tartott budapesti konferenciát

Transyadmin, Orientalista.hu – Jack Fall – Zerohedge.com és RT nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük