KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Válasszunk főpolgármestert! – az MJB is állít jelöltet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
A Magyar Justitia Bizottság közleménye

Tisztelt  Választópolgárok!

Az elmúlt hetekben mindenki észrevehette, hogy mérhetetlenül felduzzadt az érdeklődés a főpolgármesteri választás iránt, ismert és ismeretlen „nagyságok” léptek „ringbe” és ádáz harcnak lehettünk tanúi, a számításba vett jelöltek és támogatóik közti pro- és kontra összecsapásokban. Minden jelölt ígért fűt, fát, ingyenes utazást a 18 éven aluliaknak, kátyúmentes utakat, rendet, tisztaságot és béremeléseket.

Tekintettel arra, hogy nem illik elszakadni a tömegektől, ezért az MJB is belép ebbe a küzdelembe. Egy később megnevezett jelöltünk, minden eddigi ígérgetőt lepipálva kijelentette, hogy megválasztása esetén biztosítja, hogy:

     a/ A  villamos, a trolibusz  és az autóbusz utasai, felszálláskor és minden egyes megtett kilométer után 100 (azaz egyszáz) forintot kapnak a kocsiban lévő pénztárostól.

     b/ A parkoló órákat kicserélését egy olyan típusra, amely minden félórás parkolás után 500 (azaz ötszáz) forintot nyom ki az érintett személy kezébe.

     c/ A tizenkét éven felüliek ingyen használhatják a gyógyfürdőket, orvosi igazolással rendelkező reumatikus és ízületi betegek pedig óránként 1000, (azaz egyezer) forintot vehetnek át a pénztárostól, és minden megkezdett óra teljes órának számít.

     d/ A Kálmán Olgát javasló  Gyurcsányné a főváros költségén elutazhasson Indonéziába, az ott befektetett pénzüket utalja haza és ezzel csökkentse a hazug férje által „összekuporgatott” államadósság mértékét.

     e/ A fővárost elhanyagoló Demszky Gábor fizesse ki az általa okozott károk tömegét, és számoljon el a külföldi és itthoni vagyonának eredetével.

     f/ Felülvizsgálni és mihamarabb intézkedést foganatosítani, hogy a rendszerváltozás óta miért nem történt meg egyes emlékművek és/vagy utca nevek eltüntetése, miért éktelenkedik helyén az ’56-os emlékműnek nevezett ocsmány oszloptömeg?!

Budapest, 2019. június 21.

Közreadta:
Prof. Dr. Bokor Imre MJB elnök

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Fico sorsával zsarolta a grúz miniszterelnököt az EU Bizottságának megbízottja

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Válasszunk főpolgármestert! – az MJB is állít jelöltet

 1. Én is jelentkezem főpolgármester jelöltnek. Aláírásokat nem gyüjtök, mivel egész életemben gyüüjtöttem. Gerekkorom,ban fémet (Gyüjtsd a vasat és a fémet, ezzel is békét véded jelszóval) Utána a beszolgáltatást segíítettem, vagyis a begyüjtést i. Utána nyiilatkozatokat gyüjtöttem,tsz belépéshez. majd lepkéket és bélyeget gyüjtöttem. Gondolom aláírásgyxüjtés már nem szükséges. Ha főpolgármester leszek, első intézkedésem lesz a főváros nevének megváltozttatása. Az eredeti Pest-Buda név he lyreállítássda, hiszen nem vitás, hogy a pesti rész a nagyobb.Eltörölném a Kispest, Újpest elnevezéseket és együttesen Naqgypestnek nevezném a területet. LLényeges reformokat vezetnék be, pl.:eltörölném az összes utcanevet. Minden ház lakói dönthetnék el, hogy milyen utca hány,szám alatt kívánnak élni.Betiltanám a kakas kukorékolást, mint a nyugalom megzavaró tényezőjét.Megszüntetném az Állattkertet a zöld program keretében, minden állat legyen szabad! Hasonló okokból harcolnék a parlament feloszlatásáért is.

  Nemzeti InternetFigyelő (NIF) ezt írta (időpont: 2019. jún. 23., V, 8:59):

  > Nifadmin posted: „A Magyar Justitia Bizottság közleménye Tisztelt > Választópolgárok! Az elmúlt hetekben mindenki észrevehette, hogy > mérhetetlenül felduzzadt az érdeklődés a főpolgármesteri választás iránt, > ismert és ismeretlen „nagyságok” léptek „ringbe” és ádáz harcnak ” >

 2. A Professzor urat az utolsó 2 pontban támogatom. Gyurcsány és Demszky rabló bandájának ideje lesz a magyar emberekkel elszámolni, és a keserves kínjaikból befizetett pénzüket a Magyar Állam Kincstárába visszaszolgáltatni. Raboltak már eleget, most is az elkobzott zsidó villában tengeti szerencsétlen életét a Dobrev Gyurcsótány házaspár. Az elszámoltatás valahogy nem tetszik neki, ezért az unióba is betette a sejhaját csak azért mert már Bulgáriában is keresik csalás miatt. Most már egy időre biztonságban érzi magát, miközben körme szakadtáig azon dolgozik hogy hazánkat bevigye az európai egyesült államokba. Na, azt már nem, menjél haza oda, ahonnan betettétek a lábatokat és szépen elszámolás után ott intézkedjél a terveidnek megfelelően nem itt, ez nem a ti hazátok egyiknek sem. Az előző ígérgetésekre azt mondom, bár csak annyira fejlett ország lennénk, hogy mindezeket megengedjük magunknak, de ettől nagyon messze vagyunk még sajnos. Persze értem, hogy irónia volt, vagyis válasz Olgikának és a többi eszetlen ígérgetőnek.

 3. Ez most igaz válasz lesz:

  Csak olyat válasszanak, aki megfelel, Judapestnek.

  De, tovább megyek, válasszanak inkább olyat, aki nem az ők kiválasztottja. Szerintem megoldható.

  Ha nem sikerül, akkor kell keresni legalább 10-20 évet utcán lakó hajléktalant, ha valaki ismeri a fővárost, akkor ő a legmegfelelőbb.

  De pályázhatna devizahiteles, kilakoltatott, meghurcolt, ellehetetlenített magyar is. Csak ne legyenek megalkuvók.

  Budapest talán még mindig 2 millkós város, nem hinném, hogy igazi, génjeiben is magyar, erkölcsös, oda való magyar ne lenne.

  Amit művelnek, az állítólagos jelöltek, azt még a gyomorspecialista sem éli túl.

  Atilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük