KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ungváron megkezdődtek a hivatalos tárgyalások

Megkezdődtek a tárgyalások Ungváron a magyar és ukrán fél között, amelyről a magyar külügyminiszter számolt be közösségi oldalán.

Szijjártó Péter arról írt, hogy a hivatalos program első aktusaként Andrij Jermakkal, az ukrán elnöki hivatal vezetőjével és Dmitro Kuleba külügyminiszterrel a Kálvária temetőben emlékeztek meg az elesettekről.

A magyar és az ukrán fél ezt követően ült tárgyalóasztalhoz, ahol Szijjártó Péter kijelentette:

Szeretném leszögezni, hogy Magyarország kormánya soha nem kért semmi olyan jogot a kárpátaljai magyarság számára, amely 2015 előtt ne létezett volna!

 

A magyar külügyminiszter Ungvárra történő megérkezése előtt úgy fogalmazott közösségi oldalán, hogy

Mindent meg kell tenni azért, hogy a kárpátaljai magyar közösség visszakapja korábbi jogait.
Szijjártó Pétert a záhonyi határnál találkozott Viktor Mikita kormányzóval, aki csatlakozott a külügyminiszter Ungvárra tartó konvojához.

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ungváron megkezdődtek a hivatalos tárgyalások

 1. Szijjártó Péter kijelentette: (((MEGJEGYZÉSEM ::: KÉTÉRTELMŰ, EZÉRT REAGÁLTAM RÁ))))
  Szeretném leszögezni, hogy Magyarország kormánya soha nem kért semmi olyan jogot a kárpátaljai magyarság számára, amely 2015 előtt ne létezett volna!
  Innen: https://internetfigyelo.com/ungvaron-megkezdodtek-a-hivatalos-targyalasok/
  Stb. a linkben! Észrevételem:.. ez tiszta hülyének néz bennünket: „””:::A magyar külügyminiszter Ungvárra történő megérkezése előtt úgy fogalmazott közösségi oldalán, hogy
  Mindent meg kell tenni azért, hogy a kárpátaljai magyar közösség visszakapja korábbi jogait.:::”””
  Bizony a jogait, mert : Az első világháború – avagy a kortársak megnevezése alapján a nagy háború – egy négy évig tartó világméretű katonai konfliktus volt a 20. század elején, 1914 és 1918 között….. Trianoni béke: Erre az aktusra végül 1920. június 4-én, a Nagy-Trianon palotában került sor, ahol két politikus, Benárd Ágoston és Drasche-Lázár Alfréd írta alá a trianoni békediktátumot, ezzel szentesítették a történelmi Magyarország szétszakítását. A magyar delegáció vezetője::: Apponyi Albert gróf úr nemes megtagadta… VISZHANGJA, EDDIG A TÖRTÉNELEMBEN SOHA ÉS AZÓTA SE FORDULT ELŐ ILYEN BÜNTETÉS EGY NEMZET ÁLLAM RÉSZÉRE HÁBORÚT LEZÁRÓAN VALÓBAN BÉKEDIKTÁTUM VOLT!!!! !!! A trianoni békeszerződést a Magyar Királyság nevében az 1920 márciusában Horthy Miklós által kinevezett Simonyi-Semadam-kormány képviseletében és felhatalmazásával Benárd Ágost, a magyar kormány népjóléti és munkaügyi minisztere, a küldöttség vezetője és Drasche-Lázár Alfréd rendkívüli követ és államtitkár írta alá. A választás azért esett rájuk, mivel a rangos és közismert politikusok egyike sem akarta magát kompromittálni a hazánkra nézve végzetes és máig is meghatározó trianoni békeszerződés aláírásával..
  ÉS VÉGÜL:
  1929 – Apponyi Albert gróf üzenete Amerikához – A Message to America by Count Apponyi

  https://www.youtube.com/watch?v=9Yuy7ttFyK0&t=7s

  A cikk:
  Ungváron megkezdődtek a hivatalos tárgyalások
  2024.01.29. STB. A LINKBEN!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük