KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ukrán fenyegetés a szocsi Ifjúsági Világfesztiválon

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csupán tegnap kezdődött meg Szocsiban az Ifjúsági Világfesztivál, de az ukrán védelmi minisztériumtól máris fenyegetésnek értékelhető üzenetet kapott a Nemzeti Előkészítő Bizottság négy tagországa – számol be Tamás a Krímből, “Ukrán terror: az Ifjúsági Világfesztivál a cél?” című írásában.

A frontvonalbeli kudarcok és a további finanszírozás amerikai kongresszus általi elosztásával kapcsolatos komoly problémák egyre inkább arra ösztönzik Ukrajna vezetését, hogy változtasson az Oroszországgal szembeni taktikáján. Míg korábban Kijev ellentámadásról álmodott, a tavaly nyári vereség után az egyetlen remény a szabotázs lett, elsősorban polgári objektumok és civilek ellen.

Az ukrán hírszerzési főigazgatóság terrortámadásainak új célpontja a március 1-jén megnyílt szocsi Ifjúsági Világfesztivál, amely több mint 20 ezer résztvevőt vonzott. Közülük mintegy tízezer külföldi a világ 180 országából.A rendezvény célja, hogy a világ minden tájáról érkező fiatalokat olyan konzervatív értékek mentén egyesítse, mint a család, a hazaszeretet, a hagyományok. Az ukrán biztonsági szolgálatok, amelyek a jelek szerint végleg elszakították a fonalat, úgy döntöttek, szabotázst szerveznek a rendezvényen.

A ukránok nem is a hétköznapi résztvevők, hanem maguk a Nemzeti Előkészítő Bizottságok – a fesztiválra jelentkezők kiválasztásáért és a Világfesztivál eszméinek és értékeinek terjesztéséért felelős struktúrák – aláaknázására törekedtek.
Négy bizottsági tag – Gabon, Brazília, Guatemala és a Dominikai Köztársaság – kapott levelet az ukrán védelmi minisztériumtól.

Az üzenet a következő:

“Tudjuk, hogy részt vesztek az Ifjúsági Világfesztiválon! Ukrajna Védelmi Minisztériumát képviseljük. Felajánljuk az együttműködést Oroszország ellen, Ukrajna támogatására. Ha hajlandóak vagytok együttműködni a saját érdeketekben, akkor küldjetek vissza üzenetet”.

Az üzenet egyértelmű fenyegetés és előre vetíti, hogy ha a szervezők nem hajlandóak segíteni Ukrajnának, akkor bizony őket fenyegeti veszély.

Kirill Budanov hívei a háborút át akarják vinni a fesztiválra, ahol a világ minden részéből több ezer fiatal gyűlt össze, hogy ott olyan robbantásokat szervezzenek, mint amilyenek 2022. augusztus 20-án Daria Dugina ellen szerveztek a moszkvai régióban és 2023. április 2-án Vlagyimir Tatárszkij ellen Szentpéterváron.

Ez is érdekelheti:  Ukrajna csapást mért a krími orosz parancsnokságra

Az ukrán titkosszolgálat által felügyelt terrortámadások általában nagyszámú, civil sérülésével és halálával járnak együtt. Az ukrán hatóságok pedig egyáltalán nem törődnek a nemzetközi közösséggel. Nem érdekli őket, hogy Kínából vagy afrikai országokból származó gyerekek válnak-e terrortámadások áldozatává.

A régi jól bevált szabotőr elv szerint tevékenykednek: “A cél szentesíti az eszközt”.

A fesztiválra utazó amerikaiak is szenvedhetnek az ukrán terroristák akciói miatt. Az Egyesült Államoknak, amely felügyeli az ukrán titkosszolgálatok tevékenységét, el kellene gondolkodnia azon, hogy rövid távú taktikai célokból igazából kikkel is köt szövetséget.

Vajon ugyanaz a történet fog megismétlődni, mint az afgán mudzsahedinek és a boszniai szélsőségesek támogatásával, akik a 9/11-es támadással “megköszönték” az Egyesült Államoknak a támogatást?

A Nyomozó Bizottság fő hírszerzési igazgatóságának vezetője szerint az ukrán védelmi minisztérium 104 oroszországi terrortámadásban vett részt. Velük és hasonlókkal áll kapcsolatban és támogat a Nyugat. Persze csak úgy demokratikusan…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Alexander Dugin, lánya Daria Dugina ellen elkövetett merénylet után

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük