KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb országok álltak Magyarország mellé

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarország és Szlovákia után már Málta és Luxemburg is ellenzi Ursula von der Leyen tervét – írja a Politico. A cikket a legtöbb orosz portál is szemlézte – számol be a Mandiner.

Az Európai Bizottság elnöke azt javasolta, hogy a befagyasztott orosz vagyonból származó nyereséget Ukrajna javára fordítsák, például abból vegyenek lőszert. Csakhogy a négy ország képviselői úgy vélik,

egy ilyen terv megvalósítása megnehezítené a tárgyalásokat az orosz eszközök felhasználásának lehetőségeiről.

A legnagyobb orosz állami vagyont kezelő értéktár korábban reményét fejezte ki, hogy a döntéshozók racionálisan gondolkodnak, mert ha nem, az teljesen alááshatja az euróba és általában Európába vetett bizalmat.

 

Kiemelt képen: Ursula von der Leyen, hazánk egyik legfőbb ellensége, az EB elnöke (magyarán az EU Központi Bizottságának főtitkára) / Fotó: DIEGO RAVIER / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Ez is érdekelheti:  Bayer Zsolt: Brüsszel, Hajdúnánás, 1980

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Újabb országok álltak Magyarország mellé

 1. Őszintén!! még hisztek ezeknek a nyugati médiásoknak??
  idézek: (egyetértve , mert ez van nálunk is!!)
  Kiemelt válasz
  EGY AKADÁLY VAN a’ NYUGATIAK SZLUGÁJA:
  Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa : MERT ez a betegség az, amit felszámolni kell! de ! azonnal nemde?? vagy olyan goebbelsi világ jön, mint a mai BrD… pol-korrekt világa.

  1. Teljesen Igazad van, hogy mihely hatalmas hazugsághegeket hordtak össze, megvezetve, összeugrasztrva saz embeeket az nem kifejező már. Itt akarok meghalni, ez az én Hazám, és sok sok magyaré. Az idegenek jönnek turistaként, megismerik kultúránkat, (persze, ha nem erőltetik ránk a másét, akkor mi is) Lesz még olxan, hogy még több csontváz fog kiesni a szekrényből, mert az I-gazság nehéz, veszélyes dolog lett mansapság. Azt hogy minket teljesen elárultak már nagyon régóta, azt sokan tudjuk. Erőt ad nekünk a nagy Hóseink, Őseink tettei, Szellemiségük, kitartásuk, haláluk, példaerejű, és annak is kell maradni. Ne itt gazdagodjojn meg mindenféle sumiban beengedett faj, soha nem lesz idegeneké a Mi Füldünk. Ezért a földért sokan adták, bátran még az életüket. Ha ők bátrak voltunk, nekünk, most kötelességünk továbbvinni. Aki meg judáskét működik, el fog veszni, még ha nem is úgy néz ki a helyzet. Kitartást!!!! Sok erőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük