KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb furcsa videó látott napvilágot az amerikai elnökről

A Juneteenth-et, azaz a a rabszolgaság eltörlésének emléknapját ünnepelték hétfőn az amerikai elnök és „barátai”, ahol meglehetősen „érdekes” felvétel készült az elnökként regnáló Joe Bidenről.

Bár hivatalosan minden év június 19-én ünneplik a rabszolgaság eltörlésének ünnepét immáron 2021-óta, a Fehét Ház illetékesei egy kicsit korábbra hozták az eseményt. Ahol részt vett a „vezetőség” apraja s nagyja, köztük a Kamala Harris alelnök és -milyen „véletlen” – a néhai GeorgeFloyd testvére, Philonise Floyd is.

Jól látható a felvételen, hogy amíg a résztvevők römködnek, táncolnak – még az alelnök Kamala Harris is – addig Joe Biden lemerevedik és nagyon úgy tűnik, fogalma sincs, hogy éppen mi zajlik körülötte.

Philonise Floyd próbálja feloldani a kínos szituációt azzal, hogy átöleli az elnököt. Természetesen hivatalosan az Egyesült Államok elnöke mentálisan és más egészségügyi szempontból is teljesen egészséges.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Joe Biden USA nem érti mi történik körülötte a rabszolgaság eltörlésének emléknapjának rendezvényén / Fotó: printscreen

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük