KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Új nevet kaphat a nemzeti tulajdonba került Vodafone

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Vodafone többségi tulajdonosának, a 4IG-nek már két olyan mobilszolgáltatója van, amelyet One-nak hívnak – írja a 444.

Egy iparági forrás azt pletykálta a 444-nek, hogy a nemrég állami kézbe (is) került Vodafone új nevet kap, a jövőben One-nak – angolul egy – fogják hívni. A portál a Vodafone új többségi tulajdonosát, a 4IG-t még nem tudta elérni, de emlékeztet arra, hogy a cégnek már két olyan mobilszolgáltatója is van, amelyeket One-nak hívnak, illetve erre a névre kereszteltek át.

Az egyik a 2022-ben megszerzett albán One Telecommunications, amely a második legnagyobb albán mobilszolgáltató. A 4ig a 2021 decemberében felvásárolt montenegrói mobilszolgáltatóját, a Telenor Podgorica (Montenegro)-t is átkeresztelte One-ra. Ez nem választás kérdése volt, a korábbi tulajdonos Telenor 2022. márciusig adott engedélyt a márkanév használatára.

Mandiner

Ez is érdekelheti:  Még el sem kezdődött, de már el is vesztette a világháborút Európa

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük