KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Úgy tűnik, Rishi Sunak lesz a következő brit miniszterelnök

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Úgy tűnt, Rishi Sunak lesz Nagy-Britannia következő miniszterelnöke, miután riválisa, Boris Johnson kilépett a toryk pártvezetői versenyéből és elismerte, hogy a brit politikatörténelem egyik legviharosabb időszakát követően már nem képes egyesíteni a pártjukat.

A 42 éves volt pénzügyminiszter immáron alig két hónapon belül, Nagy-Britannia harmadik miniszterelnöke lehet, akinek feladata a stabilitás helyreállítása lesz az évek óta tartó politikai és gazdasági zűrzavartól tántorgó országban.

Rishi Sunak valószínűleg jelentős kiadáscsökkentéseket kell bevezetnie, hogy megpróbálja rendbe tenni Nagy-Britannia pénzügyi helyzetét, miközben az ország recesszióba süllyed az energia- és élelmiszerárak emelkedése miatt.

„Az Egyesült Királyság nagyszerű ország, de mély gazdasági válsággal kell szembenéznünk”

  • mondta Sunak egy rövid nyilatkozatában, amelyben kijelentette, hogy a Konzervatív Párt vezetői tisztéért kíván indulni, ami által Nagy-Britannia miniszterelnöke lehet.

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Reuters

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Magyar Péter fenyegetőzik: Nem leszünk békések a Hősök terén

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük