KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Üdv. Fidesztánban: A Vezér

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szeretve tisztelt, bölcs vezérünk, minden Kárpátok leghatalmasabb narancsból már beszélve-járva nemzett és született fővezére – mondják – megadóan tűri, bár nem érti a kritikát, és megy tovább előre lángelméje által nemes szavakból formált, noha csontra lebontott „út-ján” – is.

Orbán marsall szívesen megadja elérhetőségeit a népnek, hogy aztán elérhesse őket, miközben a hajnali csengetés miatt sűrűn kérhessen bocsánatot, meg újabbnál újabb adót, amikor a dicső magyar bakák mindenre elszántan Kabul határában húzták meg az új határt, ahová maga a Vezér festette fel a határkőre, hogy „itt járt az alcsúti és felcsúti csatár!”.

És megemelkedett ott helyben, pörgött, mint a motolla, s száguldott át a levegőégen, át az ős eónok száz csillagtengerén, s megérkezve gazdája tenyerére, ahonnan rendesen enni is szokott, leugrott, majd rikkantott: Itt vagyok hát, én, minden Kárpátok fényességes ura! S szólt etetője: Kárpátok ura, te felfuvalkodott? Nézd, ímhol nyomod a lángoszlop tövén! Ez a ti adósságotok, falam tövében, ahol egy perce még hajlongtál. Mit is képzeltél? Tán hogy fehérebb, vagy nem-magyar lesz-e fejfedőd? Nem barátocskám, te most fizetni fogsz mindenért. Emitt a fülkék bérlete, s a szavak szerzői joga, változó kamattal – hiszen tudod, nekünk is többe van! Miből lehetnél a Házban a legbölcsebb, hogy szavadra száz szolga ugranék?

Pisszenéstelen csend ült a teremre, és buzgó hajlongásba kezdett a Vezér, kit minden fülkében úgy vártak és akartak.

Így van ez barátaim, s marad is századokon át, ha szárnya kél a büszkeség, kit csak hatalomvágy vezérel, s nem a népéért VEZÉR.

Az etető szerényen megigazgatta hosszú fekete kabátján a ráncokat, mosolyogva kihátrált, s kegyesen megengedte a teremben eluralkodni a mindent elsöprő, szűnni nem akaró Viktor-Viktor, örömittas skandálással kísért, ütemes, dörgő vastapsot.

Lengyel Károly

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

17 thoughts on “Üdv. Fidesztánban: A Vezér

 1. Szörnyen szánalmas cikk ez. Hamar felejt a kedves publicista. Úgy látszik, még kellett volna négy év a gyurcsányi söpredék elnyomásából. Aki effélékkel pazarolja idejét, ilyeneket ír, az mást nem is érdemel, mint kommunista-liberális kormányt. Undorító, ha valaki kritizál, piszkálódik de jobbat nem tud. Valóban szánalmas ez így urak.

 2. Nem,az a szánalmas uram,hogy semmi nem változott az import narancs forradalom után.Ja,de mégis,most nem a vörösök teszik tiszteletüket hanuka állításkor.Az ex-kommunista Martonyi teszi,bizonyára elég drága volt az izraeli díszvacsora számára…………követelte a forradalmár a bocsánat kérést Peresz úrtól azért a gyalázatos kijelentésért??Nem?Azt lehet tudni miért nem?Ja,az nem polkorrekt ………….nem,ez egyszerűen pics@nyalás,és a főnöknek mindig igaza van.Az a roppant mód szánalmas,akik elhiszik ezeknek a kollaboránsoknak,hogy forradalom történt!

 3. Jaaaaj Stoffán elvtárs!! A cikk éppen erről szól. Most is kommunista-liberális kormány van, csak álruhában. A fiatal narancs vezérek a KISZ KB-ból az idősebb képviselők pedig az emeszempé-ből jöttek. Lásd smittpált, aki miniszter helyettes volt a kádár rendszerben. Ezért nem teccik nekik a kommunista vezérek közéletből való kitiltását előíró törvény.
  Szóval ne tessék elhinni, hogy valaki még elhiszi amit Stoffán elvtárs ír! Még azt sem ha kérdez!

 4. Igazán szellemes írás, csupán egy a bökkenő: az élvezetét megkeseríti, hogy ez a „Majomkirály” jövő tavasszal megadja a KEGYELEMDÖFÉST a Szent Korona Alkotmánynak. Kiüresítve, eszmei és gyakorlati lényegétől megfosztva,—(ahogy azt a Jobbik programpontjaival szokta)— építi be a saját céljainak megfelelően összegányolt „ÚJ Alkotmány”-ába. S ezzel „Szun Vu Kung”, — vagy ahogy a Nyirkai jóslat nevezi: a „Kiskanász” — a magyar nemzet utolsó esélyét árulja el az Új Világrend urainak parancsára. (Persze majd a jóltáplált óvodás Szíjjártó ezt is megmagyarázza.)
  (cs.j.)
  Ui.: Már megint ez a szervilis stoffán. Méltó társa bayernek, pesthynek, bencsiknek, (és még jónéhány médiagörénynek.)” Csintalan ez mind!” Perez-ügynökök, megélhetési talpnyalók! Undorítóbbak mint a „drágabolgárúr”, vagy a hetitetves.

 5. Szánalmas gyűlölködés,. Honnan veszi a szerző, hogy Orbánt csak a hatalomvágy vezérli? A szélsőjobb egyre idétlenebb. Az agyukra ment az irigység. Jóllehet, máris felére csökkent a táboruk, de lesz még ez lejjebb is, ha így folytatják. Ami baj, hogy közben meghülyítik a baloldalról a nemzeti oldalra átpártolt embereket is és akadályozzák a forradalmi megújulást. Azt hazudják, hogy nem történt semmi, mert ők zagyva gyűlölködésen kívül semmire sem lennének képesek. A „radikális” jobboldal impotens. Nem vesz részt az alkotmányozásban, körömszakadtáig védi a semmire kellő eddigi alkotmányt, védi a szerencsétlen állampolgárokat kifosztó „magán” nyugdíj pénztárakat MSZP-s tolvajait, a bolsik pofátlan végkielégítéseit, napról napra aljasabb támadást intéznek a nemzeti oldal ellen. Az egész radikális jobboldal eldávidibolyásodott.
  Ha most lennének választások, be sem jutnának a parlamentbe. De ha így folytatják, a nemzet jövőjét, az egész országot pusztítják el, ostoba, irigy, pénzéhes ordítozásukkal, likudozásukkal, és visszahozzák a nyakunkra a bolsi rémuralmat.

  1. Tisztelt uram.
   Én vacsoráztam kedélyesen a vásárló kedvű Peresz úrral. Az izraeli társulási szerződést is én szavaztam meg, és éppen beértem a végére,de az igen gombot rögtön megtaláltam. Az a bizonyos nemzeti oldal pedig,amiről ön beszél az inkább Amerika-Izrael barát,nem is kicsit.Ki lenne az a nagy nemzeti? Csintalan? Pokorni? Rogán? Németh? Martonyi? Pintér? Lázár? Ezektől várja ön a hazának a felemelkedést? Hiszen ezek ugyanazt a hatalmat szolgálják mint a komcsik! Ráadásul tele van a Fidesz ex-bolsevikokkal……..talán nem így van? Ja,és Soros Gyuri bácsi pénzén is én tanultam. Ami pedig a vezért illeti, igazából magánügy, de azért kérdezni szabad ugye? Miért pont Ráhel?

  2. „…védi a szerencsétlen állampolgárokat kifosztó ‘magán’ nyugdíj pénztárakat MSZP-s tolvajait”
   Ez a kedvencem, mivel minden tényt nélkülöz, szépen átvéve a propagandagépezet szájából 🙂
   Legnagyobb kassza az OTP, aminek tulajdonosa vér MSZP-s Csányi, ugye? Szép is az amikor nem kell gondolkodni….

 6. Emberek, „stoffán” most dolgozza (dolgozná) be magát a pixisbe. Jövő ilyenkorra eléri célját. Ebben a pixisben megélhetés (nagy szó ez manapság) és átlagon felüli díjazás van.
  Máskülönben – az eredeti cikkben említettekkel kapcsolatban : kétségtelen (és sajnos), hogy a jelenlegi „magyar” politikai életben két karakteres, valódi politikus van.
  Az egyik : Orbán.
  Kár, hogy mindkettő politikus alapvető tulajdonsága a hazugság. És mindkettő az igazi, a honfi magyaroknak hazudik. A tapasztalat, és az eddig történtek, azt mutatják, váltóhatalomra rendezkedtek be.
  Hogy ki a másik ? Feltételezem, hogy mindenki könnyen kitalálja.

 7. Ha a Jobbik így politizál, és ennek a jobbikos kisebbségnek nem halkul el egykicsit a hangja, akkor valóban nyakunkon a komcsik új uralma. A Jobbiknak nem kellene támogatnia az MSZP-t. Most nagyon rosszul politizálnak. Így csak rombolni lehet, építeni nem! Ma nagyobb veszély az efféle jobbikos politikai magatartás, mint a hasonló nagyságú MSZP működése. Mert azokból lehet még a Jobbik segítségével lehet kormánypárt, míg a Jobbikból nem. Pont ezért a csaknem hazaáruló, MSZP-t támogató politikai magatartásért nem lesz a Jobbik soha sem kormányon. És ez – ismerve a tagság nagy részét, és a Jobbikos önteltséget -, nem is baj!

 8. Tóni bácsi! Ez a maguk alapvető szar degenerációja. Önök csak pénzért és megélhetésért követnek bármit és bárkit. Azt el sem tudják képzelni, hogy valaki gondolkodik és nem adja el magát. Önök Tóni Bácsi húsz éve Kádárt siratták, majd antallisták lettek, később beletörődtek Horn visszatérésébe, utána Orbánisták voltak, most meg Jobbikosok. Önöknek mindegy, csak ellenkezzenek, miközben valakinek a seggét nyaldossák. Ez a két dolog élteti Önöket Tóni bácsi. És eközben szépen felőrlik a lehetőséget, amelyet kaptunk – talán utoljára – a Sorstól, Istentől. Ön Tóni bácsi vagy hülye, vagy szándékosan nem éerti meg mi törtélnik és Ön kiket szolgál. Hogy nem a magyar nemzetet, az biztos.

 9. Ennek a szentmiklósinak, meg a stoffánnak ki fogja be már végre a haszonlesőjét, ki zárja el a belőlük ömlő idiotizmus csapját? A csótányokat ki kell irtani a lakásból.

 10. „stoffangyorgy”-nek:
  Levele önmagáért beszél, és árulkodik írójáról. Tipikus, – megélhetési besúgó – stílusa, primitív vagdalkozása, minősít és leleplez. (én munkásőrre tippelek)
  Ha ezt akarta, elérte – levelezzen eztán magával a bánat.

  1. Tóni bácsi én is arra tippelek… de inkább munkásőr, és fizetett spicli.

   Kedves Olvasónk!

   Hozzászólása semmiben nem kapcsolódik az írás tartalmához. Legközelebb az ilyet kénytelenek vagyunk törölni!

   Minden kedves olvasónak is üzenjük, tartózkodjanak az oldalt bomlasztó személyeskedésektől

   NIF szerkesztők

 11. „Két dolgot tartok nagyon fontosnak : A pontosságot a munkában,és a szeretetet az emberi kapcsolatokban…….ez a két dolog visz előre”(Stoffán György blogja alapján)
  Ezt kellet volna csak szemelőtt tartani,és nem „született volna meg” a
  „szar degeneráció,a hülyézés,és az értetlenség”-de kimaradt a „prolizás”.
  Mindez advent-a várakozás idején-a szeretet jegyében.
  A stilus maga az ember!

 12. Első dühömben én is azt akartam javasolni „admin”-nak, hogy tiltsa ki ezt a debil stoffánt, de aztán láttam, hogy felesleges, mert jön helyette szentmiklósi, meg egyéb gyanúsan magyaros nevű narancskukac, amely ismét belerondít ebbe a szépen felfuttatott, kulturált portálba.
  Ha jól körülnézünk látjuk, hogy mindenhova bepofátlankodnak —(ahogy szokásuk évszázadok óta). Így legalább szem előtt vannak. Tudom, hogy nehéz a hülyeséget tolerálni, hiszen hovatovább erre megy rá az ország, de mégis azt javaslom, hogy ugorjuk át a piszkaikat, nehogy összekenődjünk magunk is!
  Tóni bácsi!: Orbán lehet, hogy karakteres, csak az a baj, hogy a karakter-jegyek egyre inkább kiütköznek, ahogy öregszik.
  Zsolt: Miért pont Ráhel? Azért mert a Lauderban ez előny, és mert a fehér sábeszdeklihez így passzol.
  Nem is tudom, hogy ezek a képek hogyan kerülik el a fidesz-fanok figyelmét? Vagy szerintük fotoshopos manipuláció? Meg a kisrogángörényé is? Őrület….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük