KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tükörbenézés

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
in the mirror
Amikor „ők” néznek a tükörbe, mást nem láthatnak…

Egyszerű magyar állampolgárként eleget tettem a ballibsik felhívásának. Hosszan elálldogáltam a nagy tükröm előtt, annak ellenére, hogy az utóbbi két évtizedben csak futólag használtam ezt az eszközt. Ugyanis az idő múlásának nyomait nem vizslatom, mert természetesnek vélem. Ha telne rá, akkor sem rohannék plasztikáztatni vagy botoxos kezelést igénybe venni. Azt a kevés sminket, amit használok, elég egy perc, a hajam befonásához viszont nincs szükségem tükörre.

Miután se kövér, e sovány nem vagyok, könnyedén beleférek régi ruháimba, de eszembe sem jutna, hogy a mai, fiatalok divatját követve, villogtassam köldökömet. Így viszont nem kell behúzott hassal tetszelegnem, arra gondolva, milyen jó volt régen.

– Nem volt jó régen! – mondom tükörbeli képmásomnak, ahonnan még mindig tiszta, nyílt, egyenes tekintettel nézek a világra, s benne magamra.
Nincs mivel elszámolnom. Soha nem cselekedtem a törvény ellen, saját érdekemben sem hazudtam, sőt, még a kegyes hazugságoktól is irtózom.

A véleményem szemtől-szembe szerettem és szeretem elmondani, adott esetben ezután terjesztem az illetőről, s nem fordítva, mint ők teszik másokkal.
Rég elhunyt felmenőim között egy sem akadt, aki mások kárára jutott volna előnyökhöz, tett volna szert vér és könny árán szerzett javakra, ármányos furfanggal, cselszövéssel sem tett tönkre senkit. Szerencsére vagyunk még jó páran ilyenek.

Mire gondolatban idáig jutok, tekintetem haragossá válik. Miért akarnak minket olyan dolgokra kényszeríteni és olyasmiért büntetni, amit nem mi, hanem ők követtek el?
Miért nem ők néznek az általuk köztérre kihelyezett tükörbe? Ahelyett, hogy jobbra-balra tekergetné fejüket, árulkodó szemmozgásukkal kerülve a szembenézést nagyapjuk, apjuk s nem utolsósorban anyjuk bűneinek elhallgatása mellett, ami által érzelmileg sivár, de a szerzettek által javakban dús gyermekkort biztosítottak számukra, gondolván még leendő unokáik jólétére is.

Ha már az elmúlt 25 év nem bizonyult elegendőnek az elszámoltatásukra, a közéletből való kiszorításukra, a nyugati orientációjú egyezményes zavarkeltésük megfékezésére, akkor álljanak már a múltidéző tükrük elé s váljanak sóbálvánnyá, mert lelkiismeretük nem lévén, méltó büntetésük újbóli isteni segédlettel lehetséges.
Ám amondó vagyok, hogy tennivalóktól túlterhelt Urunkra is ráférne a kímélet, így nekünk kell megvédenünk magunkat az állandó zavarkeltőktől, a mondvacsinált problémagyártóktól, a szennyes múltjukat a tiszták besározásával foglalkozókkal, a normális életet elképzelni sem tudókkal, hiszen ők itt feleslegesek. Meg kell szabadulni tőlük. Minél előbb, mielőtt tovább fertőznék társadalmunkat.

Mielőtt apró gyerekek fejében abnormális gondolatokat ültetnék el a természet rendje ellen, mielőtt múzeumokat, iskolákat és közterületeket használnának továbbra is beteges vágyaik kielégítésére, amitől a többség undorodva fordul el és zárja magára ajtaját.

Lássuk be, ez nem jó módszer. Őket kell kizárni a társadalomból, mert felesleges rosszak, s mint ilyenektől, meg kell szabadulni.
Ne húzzuk az időt!

V.A.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük