KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Trump visszavenné a FED fölötti kontrollt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Donald Trump szövetségesei azon dolgoznak, hogy a megválasztása esetén nagyobb állami kontrollt alakítsanak ki az amerikai központi bank, azaz a FED fölött – állítja a Wall Street Journal, melyre Hortay Olivér hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán.

A Századvég klíma- és energiapolitikai üzletágának vezetője jelezte:

az Egyesült Államokban az üzleti körök jelentős befolyást képesek gyakorolni a politikára és ennek a képviselők finanszírozása, lobbitevékenység mellett más, közvetettebb eszközei is vannak.

Az előző választási kampányban például Trump több ízben szóvá tette, hogy a központi bank – amelynek függetlennek kellene lennie – a kamatdöntéseivel Joe Bident támogatta. Márpedig ezt – a működéssel szemben  kritikusok szerint – részben a szabályozatlanság és az üzleti szektor befolyásolási képessége tette lehetővé.

– Trumpéknak talán igazuk van, talán nem, de nagyon úgy tűnik, hogyha a volt elnök novemberben újra hatalomra kerül, akkor nem csak a geopolitikában kell komoly változásokra számítani – tette hozzá Hortay Olivér.

Magyar Nemzet

Ez is érdekelheti:  Moszkva reagált arra, hogy az EU újabb orosz hírügynökségeket tiltott be

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük