KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump: Ukrajnát éppen most irtják ki

Donald Trump ismét azt állította, hogy mindössze 24 órára lenne szüksége az ukrajnai béketárgyalásokhoz. A Fox Newsnak nyilatkozva a volt amerikai elnök a lehetséges nukleáris eszkalációra figyelmeztetett, és az ellenségeskedések azonnali beszüntetését sürgette.

„A kulcs az, hogy a háborúnak most azonnal véget kell vetni, mert Ukrajnát megsemmisítik”

– jelentette ki Trump a műsorvezetőnek Sean Hannitynek adott interjúban hétfőn.

Trump a háborúról készült felvételeket „több száz olyan bontási helyszínhez” hasonlította, amelyeket építőipari vállalkozásának során szokott látni.

„Egyetlen épület sem állt”

– magyarázta a volt amerikai vezető.

Trump megismételte azt a kijelentését, hogy 24 órán belül békemegállapodást tudna kötni Ukrajnában, ha újraválasztanák. Stratégiáját azonban nem volt hajlandó kifejteni, azt állítva, hogy az „nagyon egyszerű” lenne, de nem működne, ha idő előtt nyilvánosságra hoznák.

Trump felvetette, hogy az amerikai elnökválasztás talán nem is lesz jövőre, mert, mint fogalmazott, „lehetséges, hogy a harmadik világháborút hozzák össze ezek az idióták. Egy ilyen konfliktus mellett a két korábbi világháború „piskótának” tűnne – tette hozzá.

A Hannitynek adott közel egyórás interjú volt Trump első szereplése a Fox Newson, amióta bejelentette 2024-es elnökjelöltségét.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke. / Fotó: © Kyle Mazza / Anadolu Ügynökség Getty ImagesNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük