KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump bejelentette, hogy kedden várhatóan letartóztatják

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Donald Trump volt amerikai elnök közölte, hogy a manhattani kerületi ügyész által vezetett nyomozás alapján várhatóan kedden letartóztatják, és tiltakozásra szólított fel.

Trump mindezt a Truth Socia nevű közösségi oldalán jelentette be
„A republikánusok vezető jelöltjét és az Egyesült Államok korábbi elnökét kedden letartóztatják. Gyertek ki tüntetni, vegyük vissza az országunkat!” – írta a politikus.
Amint arról az NBC beszámolt, Trump ellen a jövő héten vádat emelhetnek, amiért állítólag fizetett Stormy Daniels pornószínésznőnek, hogy hallgasson a több évvel ezelőtti viszonyukról. A műsorszolgáltató szerint a rendfenntartók már megkezdték a felkészülést egy esetleges zavargásra New York belvárosában, ahol a tárgyalást tartják.
Maga a Fehér Ház egykori vezetője tagadja, hogy bármi köze lenne a színésznőhöz, vagy hogy bármi rosszat tett volna a színésznővel. Visszautasította, hogy tanúvallomást tegyen az esküdtszék előtt.
Daniels, akinek valódi neve Stephanie Clifford, 2018-ban került a nyilvánosság reflektorfényébe. Akkor a Wall Street Journal egy forrásra hivatkozva azt írta, hogy nem sokkal Trump jelölése előtt ügyvédje, Michael Cohen 130 ezer dollárt fizetett a színésznőnek, hogy ne fedje fel az elnökkel folytatott viszonyát. A Fehér Ház tagadta ezt az információt.
A színésznő később azt mondta a médiának, hogy egy ismeretlen férfi megfenyegette őt és gyermekét a viszony nyilvánosságra hozatala miatt. Trump ezután hazugsággal vádolta meg Danielst.
Kiemelt kép: Brendan Smialowski / AFP via Getty Images

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: