KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump: Az Egyesült Államok gazdasága „összeomlik”, a dollár is összeomlóban van

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amerika és gazdasága komoly kihívásokkal néz szembe, amelyek alááshatják Washington pozícióját a világban – mondta Donald Trump volt amerikai elnök a múlt héten a Nemzeti Fegyveres Szövetség (NRA) Indiana államban tartott kongresszusán.

A Biden-kormányzat mind kül-, mind belpolitikájával az összeomlás szélére sodorta az országot – állította Trump, amikor a 2024-es elnökválasztási kampányban megfogalmazott ambícióiról beszélt.

„Az Egyesült Államok egy zűrzavar. A gazdaságunk összeomlik, az infláció elszabadult” – jelentette ki a volt elnök. Az amerikai dollár is „összeomlóban van”

– állította, hozzátéve, hogy az amerikai fizetőeszköz

„hamarosan nem lesz többé a világ mértékadó valutája”.

Ez 200 év óta Washington legnagyobb vereségét” jelentené, ami „néhány évvel ezelőtt még teljesen elképzelhetetlen volt”

– jelentette ki Trump.

Trump kitért a jelenlegi adminisztráció legnagyobb hibáira. Kiemelte, hogy a Biden-kormányzat külpolitikai kudarcai miatt Oroszország egyesítette erőit Kínával, és  Moszkva Pekinggel, Iránnal és Észak-Koreával együtt „fenyegető és pusztító koalíciót” alkotott.

„Soha életünkben nem voltunk még ilyen veszélyben. Úgy vélem, ez a legveszélyesebb időszak országunk történetében”

– mondta, megjegyezve, hogy a Biden-kormány nem tudta elkerülni az eszkalációt Washington és Moszkva között, és most már a nukleáris fegyverek bevetését is felvetette Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Trump szerint a jelenlegi kormányzat több „kárt” okozott az Egyesült Államoknak, mint az ország történetének „öt legrosszabb” elnöke, bár név szerint nem említette meg ezeket az elnököket.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Az Egyesült Államok korábbi elnöke, Donald Trump a 2023-as NRA Leadership Forum-on beszél Indianapolisban, Indiana államban, 2023. április 14-én. © Global Look Press / Jeremy Hogan

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Trump: Az Egyesült Államok gazdasága „összeomlik”, a dollár is összeomlóban van

  1. A dollár akkor omlik össze ha a sátánista rothschildok azt akarják! Az az nekik az fogja megérni!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: