2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tranzit – Kormánypárti és ellenzéki vezető politikusok is vitáznak pénteken

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kormánypártok és az ellenzék vezető politikusai, valamint ismert közéleti szereplők is vitáznak pénteken a negyedszer megrendezett Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpón Tihanyban.

A péntek délutáni programból a Hír TV mellett a Tranzit Facebook oldalán is élőben látható Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára és Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke ciklus eleji értékelését; Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Jámbor András, a Párbeszéd országgyűlési képviselője vitáját a magyar eredményekről; valamint Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára és Hajnal Miklós, a Momentum országgyűlési képviselője eszmecseréjét Magyarország jövőjéről.

A Tranzit Youtube csatornáján látható lesz a pénteki programból Demkó Attila és Robert C. Castel A történelem vége vagy a civilizációk összecsapása – Az új világrend kialakulása című beszélgetése; Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója előadása az energiaválságról; Litkei Máténak, a Klímapolitikai Intézet igazgatójának és Gelencsér Andrásnak, a Pannon Egyetem rektorának vitája a klímaválságról; valamint Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója és Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke eszmecseréje a globalizációról.

A további pénteki programban Bogárdi Szabó István lelkész Magabíró Magyarország címmel; Dukász Magor, a Fidesz digitális igazgatója a digitális szuverenitásért szóló harcról tart előadást; Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pedig Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszóval huszonegyedik századi nemzetképről beszélget.

Szintén pénteken hallhatja a közönség Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét és Kubatov Gábor kormánypárti országgyűlési képviselőt, az FTC elnökét a nemzeti sportlétesítmények jelentőségéről; Rákay Philip producert és Káel Csaba filmügyi kormánybiztost a magyar történelmi film lehetőségeiről; Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi minisztert a magyar haderőfejlesztésről; Várkonyi Gábor autópiaci szakértőt az autózás jövőjéről; Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztost Halász Gáborral a vidéki élet reneszánszáról; valamint Kosztur András és Mártonffy Balázs kutatókat a világelsőségért zajló versenyfutásról.

Először vesz részt a Tranziton a Nemzeti Örökség Intézete, amelynek standjánál az intézet tevékenységi köreinek megismerése mellett az érdeklődők információkat tudhatnak meg a formálódó emlékezetpedagógiai programról, valamint történelmi-műveltségi kvízzel is próbára tehetik tudásukat.

Ez is érdekelheti:  Lengyel külügyi szóvivő: Varsó fontolgatja orosz rakéták lelövését Ukrajna területe felett saját légvédelmi eszközeivel

A Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpo programja szombaton is vitákkal és előadásokkal folytatódik.

Az esemény „közös gondolkodás” Magyarország jövőjéről mintegy 100 előadóval, több ezer résztvevővel, ahol minden meghatározó jobboldali, konzervatív közösség képviselteti magát. A rendezvény hagyományosan a jobb és baloldal közötti érdemi vita színtere is.

Kiemelt kép: Hír Tv

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük