KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Több mint 25 év áldozatos munkája és harca: Petőfi maradványai magyar földben nyugszanak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

PT05

Petőfi Sándor sokkal több a magyarság nemzeti költőjénél. Petőfi a magyar megmaradás, összetartozás és szabadságharc jelképe. Az utóbbi talán a legfontosabb, hiszen nemzetünk érző fiai tisztában vannak azzal, hogy a szabadságért folyó küzdelmünk sajnos egy állandósult folyamat.

Nekünk van Petőfink, az országrablóknak nincs, éljenek azok akár határainkon kívül vagy belül. Míg más környező népek történelmi múltat lopnak össze a mi valós történelmünkből, és kreálnak maguknak valótlan történelmet, nálunk továbbra is az az eszmeiség él, melynek alapjait a ma hazánkban eltartott és kitartott Habsburgok felmenői cselekedtek meg a magyarság gyökereinek, valós történelmi múltja megfosztásának szándékával.

Tegnap tiszteletüket és kegyeletüket nyilváníthatták ki a nemzeti költőnk földi maradványait magába ölelő sírnál mindazok, akik magyarságtudatukból és éppen a magyarországi ellenséges hozzáállás miatt tartják valósnak és értékelendőnek azt a harcot mely eredményeként Petőfi Sándor maradványai végső nyughelyükre kerülhettek.

Több ezer ember hajtott fejet a Fiumei úti sírkertben, olyan magyarok, akik nem akarnak mások lenni, mint pusztán magyarok, ugyanúgy, mint maga a költő és szabadságharcos Petőfi Sándor.

Morvai Ferenc több mint egynegyed századot áldozott életéből ennek az ügynek, a kezdetektől súlyos és folyamatos támadásoknak és fenyegetéseknek kitéve. A magyarországi elektronikus médiumok vagy egyáltalán, vagy éppenséggel megvetően, gúnyos hangvétellel számoltak be az eseményről. Mindez jól bizonyítja azt, hogy hazánk egy megszállt ország, hogy a szabadságharc ideje nem múlt el. Petőfi szellemisége él, és veszélyes a mindenkori hatalomnak, mely kiszolgálója a világ háttérhatalmi rendszerének.

Ezért is fontos, hogy Petőfi Sándor földi maradványai egyszer majd közös sírban, magyar földben leljenek végső nyugalomra. Ha ez megtörténik, a magyarok nemzetét soha nem lehet majd megfosztani hazájától, erejétől, büszkeségétől és jövőjétől.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Nem tárgyalunk Fidesz-idiótákkal! - Idióta vagyok..., avagy engem jobbról előznek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük