KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Titkos a felújítandó utcák listája Miskolcon

Tavaly Miskolc egymilliárd forint kormányzati támogatást kapott útfelújításra, arról azonban nem a képviselők döntöttek, hogy mely utcák újulhassanak meg. Hogy kik, az úgy tűnik, Miskolcon titkos.

A Jobbik önkormányzati képviselője, Pakusza Zoltán levélben fordult Kriza Ákos polgármesterhez, aki azt válaszolta, hogy a városgazda szakmai listát vezet az utakról, és ez alapján készült el a lista a felújításokról. A jobbikos képviselő adatkéréssel akart tájékozódni a választókörzetében lévő utakról, azonban lista helyett azt a választ kapta, hogy az anyag titkos.

Pakusza Zoltán csütörtöki sajtótájékoztatóján felháborítónak nevezte, hogy ezek szerint a nép választott képviselője a nép adóforintjainak az elköltését nem ellenőrizheti, abba nem szólhat bele. Kérdés, hogy ebben az esetben kik azok a emberek, akik szétosztják a pénzt? Haverok, káderek? – tette fel a kérdést Pakusza, aki szerint ez maga a mutyi.

Mint mondta, április 8-án a miskolciak arról dönthetnek, maradnak-e a haverok és a mutyi, vagy végre képviselőiken keresztül valódi beleszólásuk lesz adóforintjaik elköltésébe.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük