KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Titkos a felújítandó utcák listája Miskolcon

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tavaly Miskolc egymilliárd forint kormányzati támogatást kapott útfelújításra, arról azonban nem a képviselők döntöttek, hogy mely utcák újulhassanak meg. Hogy kik, az úgy tűnik, Miskolcon titkos.

A Jobbik önkormányzati képviselője, Pakusza Zoltán levélben fordult Kriza Ákos polgármesterhez, aki azt válaszolta, hogy a városgazda szakmai listát vezet az utakról, és ez alapján készült el a lista a felújításokról. A jobbikos képviselő adatkéréssel akart tájékozódni a választókörzetében lévő utakról, azonban lista helyett azt a választ kapta, hogy az anyag titkos.

Pakusza Zoltán csütörtöki sajtótájékoztatóján felháborítónak nevezte, hogy ezek szerint a nép választott képviselője a nép adóforintjainak az elköltését nem ellenőrizheti, abba nem szólhat bele. Kérdés, hogy ebben az esetben kik azok a emberek, akik szétosztják a pénzt? Haverok, káderek? – tette fel a kérdést Pakusza, aki szerint ez maga a mutyi.

Mint mondta, április 8-án a miskolciak arról dönthetnek, maradnak-e a haverok és a mutyi, vagy végre képviselőiken keresztül valódi beleszólásuk lesz adóforintjaik elköltésébe.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Gyurcsány ismét fenyegetőzik

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük