A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tisztességes megoldás helyett képtelen koncepciós vád a deviza-károsult Póka László ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Póka László

Terrocselekménnyel való fenyegetés bűntette miatt indult büntetőeljárásban a Fővárosi Törvényszék 2015. április 10-én tartott tárgyalást Póka László, a Nem adom a Házamat Mozgalom vezetője ellen, amely az esküdtszéki teremben telt ház előtt, számos szolidáris károsult jelenlétében zajlott.

A dr. Varga-Damm Andrea ügyvéd által védett mozgalmi vezetőnek a deviza-károsultak mostoha helyzete miatti néhány, 2013 őszén tett markáns hangú. de bűncselekményt meg nem valósító levele és videóüzenete miatt kreált koncepciós vádat az ügyészség.

A vád képtelensége és megalapozatlansága már most látható. A folytatás június 2-án. Az első tárgyalásról készült összefoglalóban Póka László, dr. Varga-Damm Andrea és dr. Gaudi-Nagy Tamás nyilatkoznak és értékelik bizakodóan az ügy állását. A tárgyalásról készített másik, a folyosói hangulatot is visszaadó összefoglaló itt látható:

https://www.youtube.com/watch?v=QFigl…

Az eljárás nem szegte kedvét a mindig derűs mozgalmárnak, aki az egyik főszereplője lesz a május 7-én Budapesten, a Széchenyi téren a deviza-károsultak ügyének megoldása érdekében szervezett tüntetésnek:

https://hu-hu.facebook.com/events/468…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

6 thoughts on “Tisztességes megoldás helyett képtelen koncepciós vád a deviza-károsult Póka László ellen

 1. A koncepciós perekbe fogottak számára ez tragédia, de a „csak” pusztán szenvedőknek, a hatalmat bitorló gazemberek eszeveszett kapkodása, sietsége; a mindenkit megfélemlítő irtóhadjárata tulajdonképpen reményt-keltő jelenség, hiszen ez a sátán végvonaglása már! Hamarosan vége lesz az emberiségnek, ezen belül a MAGYARSÁG-nak a szenvedtetése, állandó megaláztatása, gyalázása. VÉGE!!! Úgy legyen, és úgy is lesz! Vattay Szabolcs

 2. Nem igazán értem, hogy mitől lesz terrorcselekmény, ha Póka László akár az összes bank összes kirakatát beveri. Sem nekem, sem a társadalom bármely, nem bankár tagját, semmiféle kár nem éri. Az a pár bankár pedig megérdemli. A segítőik (a politikusok) szintén.

 3. Tud valaki arra példát, hogy valami ebben az országban tisztességesen zajlik???
  Az azért mond valamit, hogy a kormányok eddig kb. egymillió magyart üldöztek el a hazájukból (akik különböző országokban megállják a helyüket, tisztességgel dolgoznak – és dolgoztak volna itthon is, ha lett volna mit és miért.) és helyette özönlik be a szedett-vedett csürhe Afrikától kezdve mindenhonnan, mindegy, csak hígítsa a magyart!

  1. „… mindegy, csak hígítsa a magyart!”
   Kedves Nagy Péter!
   A magyarság már annyira híg,hogy csonka honban gyakorlatilag már nem is létezik.
   H.B.
   „a magyar nemzetnek a magyar alkotmánytól való megfosztására törekvés genocidiális cselekedet. Ma ez a folyamat zajlik.”

 4. Milyen érdekes, hogy ugyanazt a jogi egyetemet végezték, ugyanazt a képzést kapták az ügyészek, bírók, és ügyvédek is, mégis, akiknek nincs lelkiismerete, igazságérzete, akikben nincs szolidaritás a becsapottak, kiszolgáltatottak iránt azokból a mindenkori hatalom elvárásait gátlás nélkül kiszolgáló ügyészek, bírók lesznek, ám akikben mindezek élnek, azokból Damm Andreák, Gaudik, Léhmannok, magyarán nemzeti hősök lesznek, akik minden tiszteletet és megbecsülést megérdemelnek áldozatos, fáradságot nem ismerő munkájukért! Védenceik, és a jóérzésű emberek áldása kísérje harcukat!!!

 5. Létezik olyan személy, aki a bankoktól tisztességes eljárást vár? Fekete-fehéren, céges papíron, hivatalos aláírással kapjuk a halálos ítéletünket (pedig még tiltott), hogy bár tisztességtelenül jártak el(!), de se kihámozható, eligazító magyarázatot nem kapunk, se megfelelő választ. Átirányítanak bennünket a honlapjukra, találjunk magunknak ott megoldást, de legjobb, ha a hasukra ütött összeget befizetjük. Szabadulni akkor sem lehet tőlük, mert befizetéskor közlik, hogy rosszul számoltak, s az összeg kétszeresét követelik.
  Tehát nem éppen a gyerekcsínynek számító kirakatbetörést érdemlik, hanem azt a sorsot, amit nekünk szánnak. Ebbe a körbe beletartozik mindenki, aki tudta, hagyta, hogy ez történjék.
  No, és az öngyilkosságra való rábírást is bünteti a törvény. Hány embert hajszoltak halálba a bankok? Legutóbb, a napokban egy leszázalékolt, egyedül élt férfi vetette el életét a kilakoltatás hírére. Mi ez, ha nem közvetett életellenes bűncselekmény?
  Csakhogy a legtöbb ember oda sem figyel ezekre az esetekre, amíg valahogy megvannak, amolyan „amit megeszek, az az enyém” alapon csak a saját irháját védi, óvja. De ne reménykedjen senki, vagy felveszi a kesztyűt mindenki, vagy hosszabb-rövidebb idejű kínos vége lesz így mindenkinek. Ezt akarjuk?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: