KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Színház az egész EU! – Morvai és Gaudi ismét lerántják a leplet…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő és Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, nemzeti jogvédő beszélgetése az EP 2015. október 26-29-i plenáris ülésének színfalai mögött, a strasbourgi tv-stúdióban. A témák többek közt: a 2006 őszi rendőrterrorral összefüggő büntetőper (Gergényi-ügy) elsőfokú ítéletének értékelése; az Európai Bizottság 2016. évi „kormányprogramjával” kapcsolatos botrány; az alighanem megvesztegetett képviselők döntése a génmódosított élelmiszerek „beengedésével” kapcsolatban; eljött a tettek ideje a székely önrendelkezés kivívása érdekében; Juncker Lux-leaks botrányának folytatása; miért nem követte és nem követi polgárosodás a „rendszerváltást” Magyarországon…; a magyar feltalálók áldatlan helyzete az EU-csatlakozás óta; továbbá: az európai nagykoalíciós pártok (a FIDESZ-t is tagjai között tudó Néppárt, az MSZP és DK által is erősített Európai Szocialisták és a Liberálisok) tovább folytatják Európa elárulását a bevándorlás ügyében…

NIF

Ez is érdekelheti:  Autonómiaellenes válasz a román kormánytól

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Színház az egész EU! – Morvai és Gaudi ismét lerántják a leplet…

  1. Sajnos nekünk Magyaroknak mindig volt és van is egy olyan tulajdonságunk hogy valami Turáni átok vagy ilyesmi átok miatt mindig,tudjuk hogy olyan moslékhoz akarunk tartozni mint pld. az EU.Ebből adódóan belekerülünk a közös vájuba, és az erőssebb disznok meg is esznek bennünket. Nem nehéz mert a kondásunk a disznó pásztórunk Órbán és a vezető disznó hajcsárok feladata hogy a vágóhidra vigye ezt a csordát .Persze a vágóhid felé való menetelés közben már röfögnek és probálnak tiltakozni de már késő.MMM.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük