KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szilvásy logikája működik most is – Éhségsztrájk a politikai foglyokért (Jobbik Tv)

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom éhségsztrájkot tart Budapesten a Kozma utcai börtönnél Budaházy György szabadon bocsátásáért. A szombaton hajnali háromkor kezdődött 72 órás demonstrációban a mozgalom 64 tagja vesz részt, csatlakozott hozzájuk két jobbikos országgyűlési képviselő, Zagyva György Gyula és Gaudi-Nagy Tamás is. Szombat este tüntetők is csatlakoztak az éhségsztrájkolókhoz, a demonstráción – a szervezők mellett – felszólalt Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő és ifj. Hegedűs Lóránt református lelkész is. Beszédeikben a politikai foglyok melletti bátor kiállás fontosságát hangsúlyozták és azt, hogy senki nem beszélhet „forradalomról” mindaddig, amíg Budaházy és két társa börtönben van.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Tt9j2eEk84k]

Bajnai: „Több a hasonlóság a Fideszben és az MSZP-ben, mint e kettő és a Jobbik között.”

Fidesz-MSZP, mert Ön megérdemli – megkapta

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zKoecdmYj5o]

jobbikmédia

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Szilvásy logikája működik most is – Éhségsztrájk a politikai foglyokért (Jobbik Tv)

  1. „Több a hasonlóság a Fideszben és az Mszp-ban,mit e
    kettő és a Jobbik között” -ez így igaz,és ezt nem én mondom,hanem ők mindketten!!!Az „eredmény”-t pedig láthatjuk! 2/3 ide-vagy oda nekünk eddig semmi nem változott,de megmaradt a maszatolás,az elszámoltatás pedig szépen elfelejtődik.Nagyszerű „forradalom” zajlott le,amihez csak „gratulálni”lehet!!!!A szín ugyan változott,de az arrogancia maradt,hiszen mindent „lesöpörnek”,vagy sajátjukként tüntetik fel,amit a radikális párt benyújt a parlament elé. Jól „összeillenek” ezek,nemhiába utasították el a lusztrációs törvényjavaslatot,és a többit is. Összeér,ami összetartozik,a maszop pedig továbbra is ott ül a Parlamentben-a Haza Szent Házában -,és még demonstrálni is akar.Remélem ellenük is úgy lép fel a droidhad,ahogy a Gárda,és a Jobbik ellen,mert ez a minimum!!!-hamár „forradalom”történt!!!!

  2. Sajnos az emberek többsége kettőnél tovább nem tud számolni. ( fidesz – mszp ) A legnagyobb baj viszont az, hogy ennek ellenére megvannak győződve róla, hogy ők aztán okosak, merthogy lám, tudnak számolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük