Négerek az éjszakában, az egyik közülük Budaházy volt – a Hír Tv-n bemutatott felvételről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Homályzóna
Homályzóna. Nyugi, az eredetin sem lehet többet látni!

A HÍR TV SZERKESZTŐIHEZ

Egy nyilvánvalóan – jobb kifejezés híján – félrevezető híresztelésük okán
„2010-10-25 09:36
Bizonyító erejű felvétel Budaházy szerepéről (+videó)

ADJON AZ ISTEN!
Ide figyeljenek hírtv-s hírszerkesztők!
Átmentek d…..vicsba? Ennyire fontosabb a jogfolytonosság, az igazság helyett? – ahogy azt egy alkotmánybírósági jogtudor fogalmazta, hogy az igazságot betonba nyomják? Mit képzelnek voltaképpen? Hány hullámhossz kellene még a nagy magyar éterben, hogy valamelyiken nem már-már agyon-szalayzott helyen végre a valóságot kapja a néző és hallgató. Ez nem öszödi-pofázás! Tévedésben vannak. Az egyértelműen hazugság volt, mindenki tudta. Ez pedig – ha még nem vették volna észre – kristálytisztán politikai koncepciós meghurcolása egy karizmatikus embernek, aki sok borsot tört a ballibsi csőcselék orra alá. (Sukoró)
Maguk ezt folytatják? Nem esik le ilyenkor az arcbőrük a helyéről???

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bnyX3X6mIRc]

A Hír Tv megmagyarázza mit lát a sötét képeken a néző. A következtetés: semmit. ennek a felvételnek semmilyen bizonyító ereje nincs, viszont a tudatlan agyakat remekül lehet vele manipulálni. Nincs az a becsületes bíróság, amely ezt bizonyítékként kezeli. Amelyik viszont annak kezeli, annak célja csupán a sározás és Budaházy György kivonása a „forgalomból”, hogy az új kormánynak se okozhasson gondot. Mert az igazság nagy gond!!! (NIF)

Senkit nem érdekel, ki szerkesztette be a műsorukba a nagy hangon kísért rövid ócska filmet. Az tisztán látszik, hogy az illető véletlenül sem ellenőrizte a hírt, csupán gagyi szenzációval akarták kitölteni a műsornak azt az időszakaszát. Ha ez a felvétel valóban a rendőrségtől származik, akkor erősen úgy látszik, maguk ezt politikai megrendelésre, nyomásra híresztelik.
Sokba fog ez majd kerülni a kanálisuknak. Ugyanis ahogy Budaházy György hírét ismerem, sajtóper lesz a dologból – ezt már most borítékolom. És képzeljék igaza lesz! Tudják, akarom mondani, merik érteni, hogy miért? Mert igaza van.
Vélelmezem, ez erős alapot kínál egy polgári peres ügyhöz.

Mert mit látunk a silány minőségű képkockákon? Emberek jönnek-mennek. Képzeljék, emberek – szabadon – jönnek-mennek. Az a dolguk. Vagy mégsem?
Nem látszik az autó rendszáma. Nem látszik a környező helyszín, vagyis semmi háttérinformáció nincs. Senkit nem lehet felismerni. Értelmezhetetlen megjegyzéssel kísérik a filmet, miszerint itt éppen megkapta a megfigyelt személy a robbanó anyagot tartalmazó focilabdát. Látszik ez? Vagy egy részegre itatott szivacsember balhéból mikrofonba mondta a szervnek?
Ha pedig ez egy rendőrségi kamera felvétele volt, akkor hol volt a járőr, akik intézkedtek volna, amikor gyanús nekik az eset? Szóval az egész hadova a köbön. Blöff!
Tudják szerkesztők, nekem is gyanús volt a mezei robbantás, amit fültől fülig szabályozatlan mosollyal harsogott egy kopasz fickó. Hogy lám, ezek ilyen csúnya dologra készültek. Meg micsoda félelmetes nevük van, hogy Magyarok Nyilai. Azután kiderült, schwarz auf weiss, ilyen szervezet nem létezik. Hoppá, baki! És ez a fazon senkitől nem kért bocsánatot, amikor ország-világ számára 1000%-ra bizonyossá vált a két vidéki diák csínytevése, és vagy elhibázott kísérlete látható a levadászott felvételen.
Nem hírtv, ez egy ócskás piacon is beszerezhető silány kalóz-krimiben sem állná meg a helyét.
Engedelmükkel erős a gyanú, hogy – mivel bevásárló központ parkolójáról történik a bejátszásban említés – ez egy olyan kamera volt, ami számtalan bevásárló központ körül megszámlálhatatlan daraszámban van felszerelve. Tudják, nagytestvér!
A végére hagytam érveim lényegét. Akik ismerik Budaházy Györgyöt, és ilyenek sokan vannak, azonnal képesek eldönteni, hogy egyik megfigyelt, vagy filmre vett alak mozgása sem hasonlít az ő büszke tartására, kimért és magabiztos mozdulataira. Mit szajkóznak?
Egy biztos! Mostantól nem nézem a hírtv adását, ameddig magatartásuk nem változik.
És erre hívom fel minden tisztességes, nemzeti érzelmű magyar ember figyelmét. Jelesül arra, hogy nem minden arany, ami fénylik. Különösen, ha nem a készülékben van a hiba, amikor vörösből narancsba csúszik az árnyalat a csatornákon.
Maguk szélsőségesen viselkednek, ami gyorsan fogja apasztani nézettségüket, ha a tömeg erre rájön. De ez már legyen a maguk baja!
Ferencváros, 2010. október 25.
Lengyel Károly
SZEBB JÖVŐT!
SZABADSÁGOT A POLITIKAI FOGLYOKNAK!
SZABADSÁGOT BUDAHÁZY GYÖRGYNEK!

Nemzeti InternetFigyelő

 

 

9 thoughts on “Négerek az éjszakában, az egyik közülük Budaházy volt – a Hír Tv-n bemutatott felvételről

 1. – Szerezz „bizonyító erejű” felvételt Budaházy terrorista voltáról!
  – Itt van főnök.
  – De hol van rajta Budaházy?!
  – Az autóban ül főnök.
  – És ki ül mellette?
  – Ki üljön főnök?
  Nekem erről a Kisherceg jut eszembe, a doboza zárt bárányával.

 2. A hír elejéről hiányzik : „Egyszer volt, hol nem volt, …” Van aki ezeket még elhiszi????
  Ha tett volna valamit, legalább TETT valamit. Nem csak naponta kiállt és jól megmondta, hogy „Gyurcsány Ferenc mondjon le”. Voltak akik csak ennyit voltak képesek „megtenni” az ország védelmében.

 3. Különben is, én ráismertem a szomszéd nagyapjára. Ha sötét ruhát vesz fel ő szokott pont ilyen sötétnek látszani az esti órákban.

 4. Bocsánat, tévedtem. harmadszorra tisztán kirajzolódott előttem Orbán Viktor amint Szíjjártóhoz fordulva megbeszélik Gátvéder Józsi bá felrobbantását. Azért, hogy tegyenek is valamit Gyurcsány elmozdításának érdekében.

 5. Megdöbbentő, és mi csak dühöngeni vagyunk képesek. A csengőfrász korszakából köszönnek vissza a forgatókönyvek.

 6. A „hír”-tv ezzel elpancsolta hitelességének utolsó morzsáit is! A CÉLPONT stábja pedig mélységesen szégyellheti magát, amiért ezt a velejéig aljas bérmunkát bevállalta annyi sok bátor és hasznos VALÓDI leleplezés után. Kár értük, és kár Krakkó Ákosért is, aki eladta magát a narancsdiktátornak.
  Sajnos lesznek sokan, akik beveszik ezt az olcsó és primitív „bizonyítékot” is. Pont annyian, ahányan elhitték, hogy lesz valódi számonkérés és elszámoltatás. Ezek pedig kitartanak a végsőkig, nehogy saját magukat kelljen lehülyézniük, amiért egy percig is hittek a likudviktornak.
  A neheze és a java pedig még hátravan. Figyeljük csak meg, mit művelnek majd ezek alkotmányozás ürügyén!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük