KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szijjártó Péterrről írja a RIA Novosztyi – a magyar külügyminiszter zsarolással vádolja az EU-t

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarországnak fel kell készülnie az Európai Unió súlyos támadásaira, mivel „Brüsszel és a liberális propagandagépezet” nem válogat az eszközökben, és zsarolni próbálja Budapestet – idézte ma reggel Szijjártó Péter külügyminisztert a RIA Novosztyi orosz hírügynökség.

„Ma már gyakorlatilag nincs olyan típusú zsarolás, amelyhez Brüsszel ne folyamodna Magyarországgal kszemben. <…> Mindig támadtak minket, erőszakosan támadtak, de végül mindig kiderült, hogy nekünk volt igazunk. Az elkövetkező időszakban természetesen fel kell készülnünk a jövőbeni komoly támadásokra”

– mondta Szijjártó a Polgári Szolidaritás Fórumán.

Kép: © RIA Novosti / Grigory Sysoev

A miniszter meggyőződését fejezte ki, hogy Brüsszel és a „nemzetközi liberális propagandagépezet” minden gátlástalan eszközt bevet. „Az RU-s pénzekkel történő zsarolás, politikai zsarolás, hálhírek és hazugságok terjesztése, ezek jöhetnek ezután” – figyelmeztetett.

Mint Szijjártó felidézte, az elmúlt 12 évben Budapest válságellenes politikája soha nem volt „nem az Európai Unió elképzeléseivel azonosult”, „de mindig sikeres volt”. Magyarország kerítést épített a déli határra, miközben az EU a migránsok befogadását szorgalmazta, Oroszországból és Kínából vásárolt COVID-19 elleni oltóanyagot , amikor az Európai Unió a nyugati gyártású gyógyszerekre várt, és jelenleg az Ukrajnában zajló konfliktus békés rendezését szorgalmazza – emelte ki a magyar külügyminiszter beszédéből a RIA Novosztyi.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: