KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarország nem sodródhat bele a háborúba: Szijjártó Péter felszólalása az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában (videó) 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

“Itt és most, az ENSZ Emberi jogi Tanácsában is szeretném világossá tenni, hogy mi kötelességünknek tekintjük minden erőnkkel megakadályozni, hogy ez a háború Ukrajna határain átterjedjen.

Sajnos a héten veszélyes javaslatok kerültek a különböző nemzetközi szervezetek napirendjére: egyre többen javasolják az Ukrajna feletti légtérzár létrehozását, valamint a békefenntartónak nevezett szárazföldi csapatok küldését az országba.

Beszéljünk világosan. Egy légtérzár létrehozása légiháborút jelentene, mivel ezzel a nyugati szövetséges harci repülőgépek közvetlen konfliktusba kerülnének az orosz légierővel.
Béke híján pedig a szárazföldi csapatok beküldése is csak az összeütközés lehetőségét alakítaná ki, még akkor is, ha a katonák békefenntartó szándékkal érkeznének.
Ezen javaslatok mindegyike tehát új dimenziót nyit a háború továbbterjedésének kockázata tekintetében, ez ellen pedig nekünk fel kell lépnünk.
Magyarország minden olyan javaslatot ellenez, amely magában hordozza annak a kockázatát, hogy emberek további millióinak kerüljön veszélybe a békés és biztonságos élethez fűződő joga.”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Ez is érdekelheti:  Sértés: Zelenszkij helyett inkább Julia Robertsszel találkozik Biden

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük