TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum vs. Zelenszkij féle „békekonferencia”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A számok… azok a fránya számok nem hazudnak. Oroszország elszigetelése annyira jól sikerült, hogy a szombaton zárult fórumon (SPIEF) 139 ország delegációja jelent meg, amelyek a világ lakosságának nagyobbik részét, valamint a világ gazdasági termelésének mintegy 45%-át adják.

59 nemzet jelezte, hogy szeretne csatlakozni a BRICS-hez, a Sanghaji Együttműködési Szervezethez (SCO) vagy az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz (EAEU), amely szervezetek a globális hatalmi viszonyokat átrendezendő, multipoláris stratégia alappillérei.

A fórumon mindazonáltal 71 milliárd dollár értékben kötöttek megállapodásokat, ezzel – nagy valószínűséggel – a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum lesz idén az egyik legnagyobb üzleti sikerrel zárult rendezvény.

De ennél a 71 milliárdnál sokkal több, sokkal nagyobb horderejű volt ez a rendezvény. Évekkel a szankciók elkezdése után (amelyek nem 2022-ben, már sokkal hamarabb megjelentek) a fórum 27 éves történetében ez volt a legnagyobb létszámú és a legnagyobb érdeklődéssel várt rendezés! Ez bizonyítja igazán a Nyugat, élén az Egyesült Államok hegemón szerepének – egyelőre csak – megrogyását és egy új, nemzetek közötti kölcsönös megértésen és kooperáción alapuló világrend életszerűségét.

Zelenszkij saját helyzetét igencsak rontva, az oroszok szemszögéből nézve kiváló időpontot választott a svájci „békekonferencia” meghirdetésére. A pár nap múlva kezdődő eseményre 160 országot hívtak meg, de várhatóan ezek töredéke, kb. 70 állam fog megjelenni – ezt nem én mondom, hanem a függetlenobjektív Portfólió – amely hatalmas pofánverés a kijevi junta vezetőjének.

70 ország döntött úgy tehát – köztük sajnos Hazánk is, bár geopolitikai mozgásterünk igencsak behatárolja döntéseink lehetőségét ezen bohózat látszólagos megítélésében – hogy részt vesz a farokzongorista színpadi előadásán, akinek nagy valószínűséggel sikerülni fog egy újabb floridai villa árát összekuporgatni, nehogy a harcok után szegénységben kelljen élnie ennek az EU-ban tehetségesnek és méltán elismert nemzeti hősnek…

Ez is érdekelheti:  Lemond Csák János miniszter
139 vs. 70. Ez a különbség ma Oroszország és a Nyugat által támogatott és pénzelt Ukrajna között. Ha ezek után bármelyik neoliberális megmondóember vagy „nagyformátumú” azt mondja, hogy a „nemzetközi közösség” elítéli Oroszországot, elszigeteli Moszkvát és stb, akkor gondoljunk erre.

139 vs 70. Ez lassan technikai K.O. lesz Uraim!

Tamás a Krímből Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Vlagyimir Putyin és Vlagyimir Zelenszkij

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük