KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Súlyos incidens Észak- és Dél-Korea között – a Nyugat letérdel?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A három királyok: Oroszország, Irán és Észak Korea!

A Nyugat kifejlesztette a fegyver rendszereit, majd ezeknek megfelelően a védelmi rendszereit, a “Három királyok” is fejlesztett – teljesen eltérő irányba! Az Amerika által kiprovokált háborúban most megmutatkoznak ezek a fejlesztések és azt kell mondanom, a nyugat letérdel…
Ugyanis…

Nagyon súlyos incidens történt Észak- és Dél-Korea között, amikor egy észak-koreai drónraj több irányból behatolt a dél-koreai légtérbe, és dél-koreai vadászgépek és helikopterek által üldözve elérte a fővárost, Szöult! A legfrissebb információk szerint az észak-koreai drónok 7 órán át tartózkodtak Dél-Korea légterében!

A dél-koreaiak hiába próbálták lelőni őket, sikertelenül és annak ellenére, hogy tüzet nyitottak. A dél-koreai sajtó jelentése szerint legalább 100 lövést adtak le. Később jelentették, hogy egy drón műszaki hiba miatt zuhant le. Az észak-koreai drónok elfogására tett kísérlet során egy dél-koreai KA-1 vadászgép lezuhant!

A hír sokkot okoz a térségben, mivel Észak-Korea ukrajnai háborúba való bekapcsolódása után úgy tűnik, Phenjan a kínaiak mellett orosz és iráni felszerelést is kapott.

Az incidens Oroszország és Kína üzenete az Egyesült Államoknak:

“Az ön bázisait is eltalálhatjuk, ahogyan az orosz Engels bázissal tettetek.”

Dél-Koreának nem sikerült időben észlelnie, és nem sikerült elfognia őket. Az is lenyűgöző, hogy a THAAD-ot felvonultató amerikai bázis nem látta időben az észak-koreai drónokat.

Dél-Korea ekkor kénytelen volt ember által vezetett és pilóta nélküli felderítő eszközöket telepíteni a Korea-közi határ közelében.

A Yonhap dél-koreai hírügynökség arról számolt be, hogy egyiküket sem lőtték le, és hozzátette, hogy az észak-koreai drónok hét egész órája lehettek a nemzeti légtérben!

A dél-koreai közlekedési minisztérium korábban bejelentette, hogy a fegyveres erők kérésére felfüggesztették a járatok indulását az Incheon és Gibo repülőterekről.

A drónok ellen felszálló gépek közül egy dél-koreai KA-1 könnyű támadórepülőgép zuhant le nem sokkal azután, hogy felszállt a Szöultól mintegy 140 kilométerre keletre fekvő Wonjuban, a Hoengseong megyei bázisáról, délelőtt 11 óra 39 perckor. az ország keleti részén – közölte a védelmi minisztérium egyik illetékese.

Ez is érdekelheti:  Az USA kölcsönt ad Kijevnek kétmillió ukrán mozgósítására

Észak-Koreának a becslések szerint akár 1000 drónja is van, ezzel próbálva ellensúlyozni Dél előnyét a fejlett vadászrepülőgépek terén, valamint felderíteni a felderítő képességeit.

Köztük van a „Banghyun” osztály is, amely vélhetően az importált kínai D-4 drón-rendszerre épül. Ide tartozik a „durumi” többcélú jármű is, amelyről úgy gondolják, hogy mind megfigyelési, mind támadási küldetésekre képes.
Továbbra is aggodalomra ad okot, hogy egyes észak-koreai drónok vegyi és biológiai fegyvereket hordozhatnak potenciális műveletekben.
———————————————————————–—
Ugyancsak mai hír, hogy Ukrajnában az oroszok úgy vetik be a drónokat, hogy felküldenek egy párat csalinak… Mire a nyugati légvédelem reagál és kilövi a százezer dolláros rakétákat, indul a második drón raj – megsemmisítve a nyugati légvédelmi rendszereket…
———————————————————————–—
Közben ne felejtkezzünk el Szeriáról és Koszovóról sem, ahol már fegyveres összecsapások zajlanak a KFOR asszisztálásával…

Összeállította: TENGU – a hegyek őrizője

NIF

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük