KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Van-e még esélyünk túlélni?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Aki egy háborúban egyik vagy a másik fél háborús álláspontját, azaz a tömeggyilkosság érveit elfogadja, az, az emberségét adja fel és nem nevezhető többé kereszténynek! Minden háború gazdasági érdekeken alapszik, tehát embereket ölnek pénzért, haszonért. A jelenleg dúló és Európát is tönkretenni látszó háború is ilyen.

Ha csak a jogaiktól megfosztott, halomra gyilkolt oroszok védelmében, egy behatárolt területen volna az a különleges hadművelet, amely Moszkva valós és alapvető célja volt, akkor – bár ez is csak feltételes módban – Putyinnak lenne igaza. Ám, ez a háború már nem az orosz lakosság védelmében, nem az orosz kisebbség jogainak visszaállításáért zajlik.

A történelem ismétlődik és, ha nem is mindenben, de számos szegmensében hasonlatos mindkét, ezt megelőző világégéshez. Talán Oroszország nem számított arra az eshetőségre, hogy Európa az USA oldalán világháborúvá kívánja alakítani a hadműveletet, az USA pedig, mint konkurenciáját, Európát is tönkreteszi a fizetett uniós vezérkar támogatásával.

Moszkva kénytelen megvédeni saját országát is, ezektől az agresszoroktól, akik mind gazdaságilag, mind létében Oroszország megsemmisítésére törekednek, hiszen az USA a háborúiból tartja fenn a gazdaságát. Feltevődik azonban a kérdés, hogy Putyinnak egyetlen lehetősége volt-e a katonai megoldás? Nem biztos. Még akkor sem, ha az USA és az uniós vezetés háborút akart.

Azonban, amikor Putyin nem törődve az emberiség létével, atomfegyverekkel fenyegeti meg Európát és a Nyugatról beszél, mint ellenségről, akkor ő maga is a sátáni embertelenség útjára lép. Ettől kezdve hiába hangoztatja bárki, hogy a keresztény világ egyetlen védelmezője, hogy emberséges és nem akar vérengzést… stb, ő maga is az USA, az uniós vezetők és a kijevi csepűrágó erkölcsi szintjére süllyed.

Már-már azt hihetnők, hogy egy közös, nagy forgatókönyv végrehajtása zajlik, más-más szerepkörrel, és Putyin is éppen úgy szolgálja ezekkel a fenyegető, és minden bizonnyal később, az aktuális parancs szerint beváltandó, emberiség ellenes ígérettel a világkormányt, a világ háttérhatalmi vezéreit.

Hinnünk kell abban, hogy nem csak mi, magyarok, nem csak egyedül dr. Orbán Viktor miniszterelnök óhajtjuk a békét. Hinnünk kell abban, hogy nem vagyunk egyedül, mint a bárány az kiéheztetett ordasok között. És hinnünk kell, hogy ha mi megállás nélkül a békét hirdetjük, annak lehetőségeiről beszélünk és hatni tudunk más nemzetek társadalmaira, akkor a világ változik. Mert kijelenthetjük: az összes, háborúban érdekelt és a háborút támogató politikus tömeggyilkos-jelölt. Lélektelen aljas gazember, Moszkvától, Európán keresztül, Washingtonig.  És ezeket a férgeket meg kell állítani. Hittel, imával, a békevágy kinyilvánításával, összefogva minden nemzet józan társadalmával. És a hazai, háborúpárti és hazaáruló ellenzék nyomatékos rendreutasításával. Vagy meghalunk mind! Ellenzékestől, nemzeti jobbig. Fel kell sorakoznunk a miniszterelnök mögött, és be kell bizonyítanunk azt, amit évszázadok óta nem sikerült bebizonyítanunk: van hitünk, össze tudunk tartani és fogni, meg tudjuk védeni Magyarországot és a Szent László-i magyar kereszténységet.

Ez az utolsó esélyünk, mert most, az USA, Oroszország és az uiós vezetés háborújának képében, maga a Sátán az ellenségünk! De, „Krisztus megvédi az övéit” (2Pt 2,9)

Isten velünk, ki ellenünk!

Kiemelt kép: Biden és Putyin első találkozója 2011 márciusában (Fotó: AP)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: