KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Bolsevik (HVG-s) kirohanás a cserkészek ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem egyedülálló dolog, hogy a bolsevikok (ez esetben a HVG) keresztény nemzeti szervezeteket, az egyházat vagy éppen, mint most, a Cserkészetet igyekeznek támadni. Igaz, hogy a Cserkészet sajnos állami és egyházi támogatás híján épp csak, hogy létezik, de ez a kis, keresztény szellemiségű szervezet is csípi a bolsevikok és liberális hazudozók szemét.

Ismeretes az a történelmi tény, hogy a HVG szellemi elődeinek hathatós tevékenysége okán rothad a magyar társadalom, az egészségügy, a papság utánpótlása és minden, amihez Rosenfeld Matyi bátyánk hírhedt politikai elitje a demokratikus Magyarországon volt szíves hozzápiszkálni.

Hiszen a kórházakból kizavart irgalmasrendiek, a betegápoló nővérek ma is hiányoznak. Ők ugyanis nem fizetés ellenében, olykor tüntetve végezték munkájukat, hanem Isten kegyelméből, és Istent szolgálva. Hasonlóképpen az egyházi iskolák bezárása is máig ható, hiszen a tanárképzés, a kulturált magyar ifjúság nevelése, az erkölcsi normák iránti elkötelezettség, az Isten és a haza iránti kötelességtudat ezekben az tanintézetekben, mint a pedagógia alapja volt jelen. Ez szűnt meg az egyházi iskolák bezárásával… 70 éve… és lám, ma kést szúrnak a tanárba a demokrácia szellemében…

És sorolhatnám a mai Magyarország ezernyi sebét Trianontól napjainkig, amelyeket szintén a kommunista és liberális eszme ütött a nemzet testén. Ám, nem fecsérelem az időt, hiszen mindenki tudja, hogy Hitler vagy Sztálin, Kádár vagy Gyurcsány egyazon vörös csecsen nevelkedett és akkor boldog, ha a magyar nemzetnek a legparányibb részét is valami módon sértegetheti, ha a magyar nemzetnek árthat.

Ilyen piszlicsáré és proli támadás volt a HVG-ben az a böffenet, amelyben a cserkészeket ostorozzák és próbálják ráütni e szervezetre a rasszizmus bélyegét. Nos, a HVG nem arról ír, ami valós és a cserkészettel is összefügg. Vannak történeteim… Példának okáért Jancsó Nicu, a félromán magyar cserkész története Kolozsvárról… A liberálisoknak és az ószövetségi gondolkodású polgártársaknak nagy kedvence, Kolozsvárott a nyilasoknak akart bizonyítani, mind magyarságból, mind nyilas-hűségből. Ezért egy cserkészgyűlésen a zsidó származású cserkészeket kiállította a csapat elé, letépte róluk a cserkészjelvényt, és megtaposta a cserkésznyakkendőjüket… Majd haláláig hű talpnyalója lett a mai HVG-s szellemiségű libsi-bolsi hatalomnak. Nos, erről nem ír a HVG, mert kicsit kellemetlen, hogy Jancsó Nicu rasszista és antiszemita volt. Igaz, Magyarországra menekülve az ottani felelősségre vonás elől, hű kommunista lett, ünnepelt rendező, aki még Horthy Miklós kormányzó újratemetése ellen a Vérmezőn is tiltakozott… (Lehet azért, mert Szálasit szerette volna újratemetni? Ki tudhatja ma már?) Pedig Horthy mentette a zsidóságot, és még a kártya-partik hevében sem sértette meg Weiß Manfrédot, aki rendszeresen járt fel a Várba kártyázni a kormányzóval… Maximum annyi volt Horthy részéről egy-egy vicces megjegyzés, ha Weiß zsinórban nyerésre állt, hogy: – „Vigyázz, mert államosítom a gyáradat”… –, amit nagy hahotázás követett. És ne is beszéljünk Koszorús Ferencről, aki a Kormányzó Úr parancsát teljesítette, amikor páncélosaival megmentette a budapesti zsidóságot a deportálástól. De, hagyjuk is. Hiszen, a cserkészekről akartam írni.

Ez is érdekelheti:  Kik állnak valójában Magyar Péter mögött? - összefüggések, tények, bizonyítékok

Arról sem ír a HVG – honnan is tudnák –, hogy a legnyilasabb nyilas időkben édesanyám, a Cserkészlány Szövetség Bakáts téri irodájában égette a zsidó cserkészlányok kartonjait, hogy azok ne kerülhessenek a nyilasok kezére. Majd éjjelente Krigsz-au Ervin kérésére keresztleveleket gépelt a városmajori plébános irodájában. De, arról is írhatna ez a szennyedék lap, hogy a cserkészfiúk a munkaszolgálatos táborokba életük kockáztatásával vitték a tiszta fehérneműt, az ételt… ám, ezt sem sorolom tovább. Minek? Hiszen ők maguk is tudják, hogy hazudoznak, hogy csupán a lejáratás, a gáncsoskodás és a proli aljasság bűzlik szerkesztőségük falaiból. Mindent tudnak, és az ellenkezőjét írják. Kinek? Ki tudja. A társadalom alja ugyanis, akik az ő szintjükön vannak, nem olvasnak, gyűlölik a cigányt, a zsidót és az egyházakat, de gyűlölik a magyarságukat is. És Gyurcsányra, Fegyőrre, és azokra szavaznak, akik nagyobbat tudnak hazudni. Mert összenő, ami összetartozik.

Én sem azért írok erről az aljas vádaskodásról, amely a cserkészeket a Cserkészetet érintette és támadta meg, mert reklámot akarnék csinálni ennek a sártengernek. Inkább azért, hogy ami ilyenkor eszembe jut, az közzé tétessék. Jancsó Nicuról, aki az ő almukat szolgálta, s azokról a cserkészekről, akik Istent szolgálták és az embert mentették… és mentenék ma is, még a HVG-s üldözötteket is. Mert az Krisztus parancsa…

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Stoffán György: Bolsevik (HVG-s) kirohanás a cserkészek ellen

 1. Nagyon tetszett a cikk, rég nem olvastam ilyen kemény, de igaz történetet. Szomorúnak tartom hogy sem az Állam, sem az Egyház nem támogatja a cserkészeket pedig érdeke lenne. Az Állam és az Egyház is köszönetet mondhatna a cserkészetnek, hiszen a legjobb és lenemesebb célokat tanítják velük. A cserkészek 99%-a tisztességes és igaz hívővé válik. Sok felesleges támogatásokra adnak ki milliárdokat míg értelmes befektetésre ami később csak haszna lehet a társadalomnak arra semmit. Szégen és végtelenül szomorú. Köszönöm a cikk írójának hogy megosztotta velünk.

 2. Kedves Helena!

  Ebben az országban mindent taposnak, ami Magyar lehetne, amire felnézhetnénk, amire büszkék lehetnénk.

  Amire, akikre felnézhetünk az a Magyar Őstörténelem.

  Ezt is tapossák, tiporják, nem a normális ünneplése történik. Ünnepeltetik az agymosotakkal, a kollaboránsokat, és az agymosottakat.

  Remélem, hogy az országunk túléli kirablását, szellemi, lelki tönkretételét.

  Ezt a káoszt nem a Jó Magyarok tették, ez az ország elfoglalóinak tette, melyet már évszázadok óta követnek el ellenünk kitervelten és aljasan.

  Tisztelet a cikk írónak, Stoffán úrnak,
  Helena-nak

  Atilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük