KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: A „náci” Bayer Zsolt…

Úgy tűnik Bayer kolléga nem csak az ukrán halállista aktív szereplője, de az itthoni liberális elmebetegeknek is rendesen szúrja a szemét. Azoknak a rohadékoknak, hogy tanult kollégám stílusából merítsek, akik bizonyos esetekben azzal védekeznek, hogy sem a körmös Bájer, sem a Bulgarica Bovis nem felelős a felmenők bűneiért. Igaz, ezt az állításukat a vaskoronás pufajkatulajdonos azzal volt szíves cáfolni, hogy egy alkalommal a felmenők és a még meg sem született gyermekek nevében is bocsánatot kért ki tudja már, hogy kiktől.

Szóval a zavaros agyú liberális-kommunista bagázs, most egy botcsinálta történészt bízhatott meg, hogy Bayer Zsoltot jó alaposan megszégyenítse, mert a nagypapa, mint annyi más nagypapa ebben az országban, a nyilasokkal tartott, majd később, ÁVH-s besúgó lett, állítólag önként és dalolva, majd pedig, ez a szörnyű gyilkos bácsi kétszeres magzatelhajtást végzett. Mindezért persze, ez a történésznek tartott kötekedő, aki nem tudja, hogy a történelmi korokat nem lehet a mai szemmel vizsgálni, Bayer Zsoltot tette felelőssé, mert hát, amíg a kommunista söpredék leszármazottai, a mai kommunista-liberális söpredék nem tehető felelőssé az ősök bűnei miatt, addig Bayer kolléga igen, mert hát ő a nagypapája mellett szocializálódott a „nyilas-házban”. Ocsmány ez a mocskolódás, amit a kommunisták megengednek maguknak, ha a vesztüket érzik, és ki akarják csinálni azokat, akiktől a legjobban félnek. Sarokba szorított patkány effektus ez, nem más.

Én számos alkalommal bíráltam Bayer kollégát, mert abban nem értek egyet Vele, hogy újságíróként, olykor el-elszólja magát amolyan kifütyülendő stílusban… de ez ma már talán bocsánatos bűn, ha a libsi történész, aljaskodó támadását vesszük alapul. Az ember nem lehet ebben az esetben már úriember és nem mondhatja azt erre, hogy: drága uram, kérem, legyen olyan kedves távozni az k… édesanyja p…ba. És ezért senki nem vonhatja felelősségre a megtámadottat, hiszen az tömény aljasság, amit Bayer nyakába öntött nyájas történészünk a nagypapával kapcsolatban. És egyébként is: Ha én a nemtetszésemet fejezem ki a sajtóval, egyes munkatársakkal kapcsolatban, az nem azért van, mert ő jobboldali én meg nem az lennék. Csupán mások a nézeteink bizonyos ügyeket illetően.

Ez is érdekelheti:  Donald Trump közleményt adott ki az ellene irányuló támadásról

Ha egy édesapa a saját gyermekét felpofozza, mert az hülye volt, akkor ő a saját gyerekemet pofozza fel, mert joga van a gyereke neveléséhez. Ha azonban valaki idegen megpofozná a gyereket, annak bizonyára sebészi beavatkozás lenne a következménye… netán túlóra a műtőben.

Ugyanez a helyzet áll fenn akkor is, ha egy olyan harcostársat igyekszik az ellenség pofozgatni, aki – ha más-más elképzelés alapján is –, de ugyanazon a harctéren kénytelen háborúzni, ahol én… Nem békülök meg Zsoca olykor arrogáns és alpári kifejezésmódjával, ha az nem egy csendes sörözőben, beszélgetés közben hangzik el, hanem a sajtóban, mert az nem oda való. Azonban bántani sem hagyom egy aljadék liberális senki által… mert az mindnyájunkat ócsárolja, amikor a kollégánkat csepüli. Hát ennyit a „náci” Bayer nagypapájának az ügyéről – az én olvasatomban!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Stoffán György: A „náci” Bayer Zsolt…

 1. A „náci” Bayer Zsolt…
  2024.01.30.
  Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
  Úgy tűnik Bayer kolléga nem csak az ukrán halállista aktív szereplője, de az itthoni liberális elmebetegeknek is rendesen szúrja a szemét. Azoknak a rohadékoknak, hogy tanult kollégám stílusából merítsek, akik bizonyos esetekben azzal védekeznek, hogy sem a körmös Bájer, sem a Bulgarica Bovis nem felelős a felmenők bűneiért. Igaz, ezt az állításukat a vaskoronás pufajkatulajdonos azzal volt szíves cáfolni, hogy egy alkalommal a felmenők és a még meg sem született gyermekek nevében is bocsánatot kért ki tudja már, hogy kiktől.
  Szóval a zavaros agyú liberális-kommunista bagázs, most egy botcsinálta történészt bízhatott meg, hogy Bayer Zsoltot jó alaposan megszégyenítse, mert a nagypapa, mint annyi más nagypapa ebben az országban, a nyilasokkal tartott, majd később, ÁVH-s besúgó lett, állítólag önként és dalolva, majd pedig, ez a szörnyű gyilkos bácsi kétszeres …”
  Stb. itt: https://internetfigyelo.com/stoffan-gyorgy-a-naci-bayer-zsolt/ Észrevételem: +… Csupán mások a nézeteink bizonyos ügyeket illetően….” Úgy bizony idegen, mi a jó k – anyádnak foglalkozol a magyar türelmével he csibész – nem írhatom de idézem határozottan: : drága uram, kérem, legyen olyan kedves távozni a jó k… édesanyja p…ba. A magyarok életéből ne hergelje azt!!!! Id. Kiss László 2024.01.30.15:11-kor írom és köldöm pillanatban….

  Cikk folytatása: a szörnyű gyilkos bácsi kétszeres magzatelhajtást végzett. Mindezért persze, ez a történésznek tartott kötekedő, aki nem tudja, hogy a történelmi korokat nem lehet a mai szemmel vizsgálni, Bayer Zsoltot tette felelőssé, mert hát, amíg a kommunista söpredék leszármazottai, a mai kommunista-liberális söpredék nem tehető felelőssé az ősök bűnei miatt, addig Bayer kolléga igen, mert hát ő a nagypapája mellett szocializálódott a „nyilas-házban”. Ocsmány ez a mocskolódás, amit a kommunisták megengednek maguknak, ha a vesztüket érzik, és ki akarják csinálni azokat, akiktől a legjobban félnek. Sarokba szorított patkány effektus ez, nem más.

  Én számos alkalommal bíráltam Bayer kollégát, mert abban nem értek egyet Vele, hogy újságíróként, olykor el-elszólja magát amolyan kifütyülendő stílusban… de ez ma már talán bocsánatos bűn, ha a libsi történész, aljaskodó támadását vesszük alapul. Az ember nem lehet ebben az esetben már úriember és nem mondhatja azt erre, hogy: stb.
  NEM HÁT MERT NEM A MAGYAR AZ URALKODÓ HA NEM TE CSIBÉSZ, ÉS NEM VONOD FELELŐSSÉGRE SE A KOMMUNISTÁT SE A FASISZTÁT SE A NÁCIT SE A DEMOKRATÁT MERT MIND TE VAGY AZ. ÁLRUHÁBAN MÁZZAL A MAGYART MEGTÉVESZTVE MÉG MINDIG IDEGEN, NEM ÍROM, HOGY USIDÓ HELYESEN MAFFIA TERRORISTA EMBERISÉG ÁLTAL ELÍTÉLT KÖZTÖRVÉNYES BÜNÖZŐ NYAKKENDŐS POLITIKAI ÉS VALLÁSI KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ…. BASZ+ ..jó magyar hangzás nevű stoffán meg és lebuktatok, ugye nehéz be és elismerni!!!!

 2. Kedves Kiss úr! Kérem haladéktalanul keresse föl a pszichológusát és vegyen egy helyesírási szótárat is. Utána, ha mindkettőről igazolást hoz, beszélgethetünk…

  Aggódó szeretettel:
  Stoffán György

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük