KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Soros által támogatott szervezetek kapják az amerikai adóforintokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai adóforintokat Soros által támogatott szervezetek kapják, hogy „a kulturális marxizmust erőltessék” – írta William Wolfe, a Trump-kormány egykori helyettes államtitkára arra reagálva, hogy Magyarországra érkezett a USAID vezetője, Samantha Power a „független média” munkájának segítése és az emberi jogok megvédése céljából. 

A konzervatív Heritage Foundation alelnöke ugyanakkor „egy rakás bohócnak” nevezte Joe Biden elnök csapatát – írta meg a Mandiner.

Az amerikai adóforintokat Soros által támogatott szervezetek kapják, hogy a „független média” és a „civil szervezetek” álcája alatt a kulturális marxizmust erőltessék. Valamit, hogy aláássák Magyarország keresztény- és családbarát, konzervatív társadalmát – jelenette ki William Wolfe, a Trump-kormány egykori helyettes államtitkára a Samantha Power által közzétett Twitter-videó kapcsán.

James Jay Carafano, a konzervatív Heritage Foundation alelnöke az ügyben úgy fogalmazott:

Ezért gondolják szövetségeseink azt, hogy Biden és csapata egy rakás bohóc.

A múlt hét csütörtökön Budapestre érkezett Samantha Powert, az USAID vezetőjét még 2021-ben kért fel Joe Biden elnök a szervezet vezetésére. A USAID a rendszerváltás után Magyarországon is működött, de az itteni program 1999-ben lezárult, majd tavaly decemberben jelentették be, hogy két évtized után új „Közép-Európa-programot” indítanak, amelynek része hazánk mellett Bulgária, Románia és Szlovénia is.

Samantha Power egyébként David Pressman nagykövet társaságában találkozott a magyarországi civil szféra és „független” média néhány képviselőjével, hogy ellenőrizze, hogy halad az az amerikai hatalomépítési kísérlet Magyarországon, amelynek Pressman kinevezésétől a magyarországi ellenzék 2022-es országgyűlési választási kampányának megtámogatásáig számtalan része van.

MN

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: