KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sokkoló friss hírek migráns-ügyben az EU-ból (videóval)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mary Honeyball (magyarul is gyönyörű a neve: Mézlabda) meghívója: A világ több-száz-millió elnyomott muzulmán nője és családjuk jöhet az EU-ba !!! Eurábia megteremtésének koncepcióját nem adják fel!!!

Megdöbbentő jelentést fogadott el az Európai Parlament plenáris ülése március 8-án kedden, „nőnapi ajándékként.” Morvait idén januárban a nők elleni erőszak áldozataiért kiálló felszólalása miatt „lerasszistázó” Mary Honeyball angol szocialista képviselő nevével fémjelzett jelentés legfontosabb rendelkezése alapján minden olyan országból, ahol a nőket diszkriminálják (azaz a nők hátrányos megkülönböztetésben részesülnek), a lányoknak és nőknek joguk lenne az Európai Unióban a menedékjogra.

is-frauen-kommen

A másik „alapvető, alanyi jognak” tekintett jog a családegyesítés, amely alapján így az Európai Unió területére került és menedékjogot kapott nők „természetesen” már családjaikat is maguk mellé hívhatnák. A jelentés „A menekült és menedékkérő nők helyzete az EU-ban” című jogszabály-kezdeményezés, 13. pontjának legfontosabb részlete így szól: „a nemi alapon elkövetett erőszak és hátrányos megkülönböztetés (…) üldöztetésnek minősülnek, és az EU-ban indokolttá kell tenniük menedékjogi kérelem benyújtását…”. Egyre több kritika érte a migráció-párti (bevándorlás-párti vagy invázió-párti) erőket amiatt, hogy a tömegesen Európába áramló személyek túlnyomó többsége nem tekinthető menekültnek, ugyanis nem háborús országból érkeznek. Ehhez kapcsolódóan egyre többen tették szóvá, hogy igazából bevándorlás-politikáról beszélhetünk, amely nem tartozik az Európai Unió hatáskörébe.

islamischer-staat-mord-terror_frauen-protest

Vélhetően erre reagálva váltottak stratégiát, és találták ki ezt az új „megoldást”, amely a végtelenségig tágítaná azon személyek körét, akik menedékjogra jogosultak az Európai Unióban. A plenáris ülés során több felszólalásomban is felhívtam a képviselőtársaim, illetve az európai választópolgárok figyelmét e jelentés tarthatatlanságára és veszélyességére. Az Európa sorsáért aggódóknak bizakodniuk kell abban  és tenniük is kell érte , hogy ebből a kezdeményezésből, amelyet jelentős többséggel megszavazott az Európai Parlament, nem lesz jogszabály.

 

Forrás: Morvay Krisztina EP képviselő irodája
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Sokkoló friss hírek migráns-ügyben az EU-ból (videóval)

 1. felháborító, amit az EU, senki által meg nem választott bizottságai megengednek maguknak. Morvai Krisztina képviselő asszonynak teljesen igaza van! Külön szégyenletes, hogy szerencsétlen sorsú embereket akarnak a saját céljaikra felhasználni, amúgy meg nagy ívben tesznek a nők jogaira, főleg, ha a képviselő asszony veti fel a kérdést.
  Mért vagyunk még ennek a szemétdombnak a tagjai????
  Ideje lenne, ha a jobbik egy nemzeti konzultációt kezden ebben a témában is, és népszavazásra kerülne sor az angliaival egyidőben

 2. csakhogy az európai nép nem adja olyan könnyen Európát ,, ezer éveket dolgozott , hogy rendes irányított élet fólyon itt , hogy is gondolják , bele ülnek a készbe és még követelőznek is ,, hát ott is dolgozzanak ezután ha eddig nem tették

 3. Nagyon eltökélt a láthatatlan elit is – minden eszközt megragadnak idióta tervük valóra- váltásáért…
  meg ugye azok a szarháziak, akik nemzetük, választóik helyett ezt a „láthatatlan érdekszférát” akarják kiszolgálni.
  Most még csak a jéghegy csúcsát látjuk – de közel az idő, amikor a „láthatatlan” szervezet egyéb struktúráját is bizonyíthatóan látni fogjuk és akkor a tudatlan „jótékony csürhe” is ki fog hátrálni ebből az idióta konszenzusból.
  Minél több embernek tudnia kell ezekről a disznóságokról és el fognak jönni azok a politikai választások, amikor már ez emberek az eredmények egyéb bizonyítékait (összegzését) is létre fogják hozni…
  Nem véletlen, hogy a választások tisztaságát illetően egyre több kétely merül fel.
  Csak nekünk előbb kellene ezt megteremtenünk – mint ahogy az „illetékesek” előidéznék azokat a kényszermechanizmusokat; melyek egyébként sokkal rosszabb lét-körülmények indokolható járulékai!

  1. Valóban ez a helyzet , és még minket magyarokat mindenféle jelzőkkel illetnek amiért nem értünk egyet velük mindenben , bizony ha így halad a dolog , nem lesz jó vége az biztos

  2. „Nagyon eltökélt a láthatatlan elit is”
   Ugyanezt érzékelem én is.
   A cionista alja-népség megszokta,hogy mindig véghez tudja vinni az akaratát a különböző társadalmakban ezért ez az állhatatosság.
   Láthatóvá kell tenni a láthatatlan hatalmat és akkor a föld lakóinak bemutatva őket eséllyel lehet küzdeni ellenük.
   A pénz nem minden bármennyire is sulykolják azt az emberekbe.
   H.B.

 4. A”honeyball” csak ZSIDÓ név-angolosítás lehet! Gondoljatok Goldfinger-re, a Diamant-okra, a Warner-ekre (vigyázó jelentésű műszó), a Goldwyn-ekre, stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük