Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sojgu: 1,5 millióra kell növelni az orosz haderő létszámát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter bejelentette, hogy számos szerkezeti változtatást kell végrehajtani az ország fegyveres erőiben, tekintettel arra, hogy a NATO kiterjeszti jelenlétét az orosz határon, Finnország és Svédország tagságával.

Az orosz védelmi minisztérium szerdai ülésén Sojgu számos intézkedést javasolt az Orosz Föderáció biztonságának erősítésére, beleértve egy speciális csapatcsoport létrehozását az ország északnyugati határán, valamint az orosz fegyveres erők összesen 1,5 millió főre történő bővítését, akik közül mintegy 695 000 lesz a szerződéses katona.

Sojgu ezeket a bejelentéseket azután tette, hogy Helsinki és Stockholm benyújtotta a NATO-csatlakozási kérelmét, hivatkozva Oroszország felől történő fenyegetettségére, miután február 24-én Ukrajnában orosz különleges hadművelet indult. A két államnak Egyesült Államok által vezette blokkhoz való csatlakozását jelenleg Törökország és Magyarország blokkolja, de a többi tag már rábólintott tagságukra.

Shoigu számos új katonai csoport létrehozását javasolta, köztük öt új tüzérhadosztályt, nyolc bombázó repülőezredet és egy vadászrepülőezredet, valamint hat katonai repülődandárt.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: