KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sértés: Zelenszkij helyett inkább Julia Robertsszel találkozik Biden

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vlagyimir Zelenszkij sértve érzi magát, miután Joe Biden amerikai elnök hollywoodi sztárokkal találkozik, ahelyett, hogy részt venne egy Ukrajnáról szóló svájci konferencián – közölte Szergej Markov orosz politikai elemző a Telegram-csatornáján.

Mint korábban ismertté vált, Biden a konferencia helyett egy adománygyűjtésen vesz részt a választási kampánya számára. Ezen az eseményen többek között George Clooney és Julia Roberts is részt vesz majd.

A politikai elemző hangsúlyozta, hogy maga az a tény, hogy az amerikai elnök részt vesz egy kampányrendezvényen, egy elfogadható indok, ugyanakkor mégis egy sértő Zelenszkijt tekintve. „A pénzszerzés egy nyomós ok. Ugyanakkor Ukrajna helyett showmanekkel találkozni sértő” – írta blogjában a szakértő.

A svájci konferencia tartalmát az Ukrajnáról az elmúlt hónapokban zajló viták teremtették meg . Konkrétan Zelenszkij „békeformulája” mellett „más, az ENSZ Alapokmányán és a nemzetközi jog legfontosabb elvein alapuló békejavaslatokat” is meg akarnak vitatni. A találkozó célja állítólag a jövőbeni békefolyamat ösztönzése, hogy a tervek szerint „mindkét felet bevonják a jövőbeli békefolyamatba” a későbbiekben.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök, (jobbra) és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök sétál Kijevben. [Dimitar Dilkoff/AFP]

Ez is érdekelheti:  Nem kellett sokat várni: Magyar Péter bejelentette, hogy beül az Európai Parlamentbe

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Sértés: Zelenszkij helyett inkább Julia Robertsszel találkozik Biden

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük