KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Saját unokáit molesztálta a nagypapa

Rendszeresen molesztálta elhunyt élettársa tizenéves unokáit egy tarnabodi férfi. A nagypapa meztelenül fürdőzött a lányokkal a falu melletti tóban és otthon is zaklatta a gondjaira bízott lányokat. A zaklatás nagyjából egy évig zajlott, az egyik lányt meg is erőszakolta a férfi. A történtekről az áldozatok édesapja mesélt nekünk.

https://youtu.be/or9aOgQjR8E
N1Tv

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Saját unokáit molesztálta a nagypapa

 1. Aranyos!
  Megnéztem a riport filmet és nem értem mi a probléma?
  Ha végig néznénk Magyarországon minden cigány családot 10 családból 9 nél ez a felállás. Nem értem, hogy ebben az esetben mi ez a felzúdulás. Csak találgathatok, az úgynevezett édesapa nem kapott a friss húsból? Vagy csak féltékeny lett az apjára? (de ez nem jellemző, mert ezeknél minden családba marad)
  A cigányok igen zárt közösségben élnek, a kultúrájukat a Magyar ember leginkább a viccekből ismeri. Amik viccnek tűnnek pedig csak a cigány társadalom valós helyzetét mutatják be.
  Mert meddig szűz a cigány lány?
  Addig míg erősebb a testvéreinél és a férfi rokonok a sitten vannak. Ez lenne a vicc, pedig ez sem az, csak annak tűnik egy Magyar embernek.
  Vagy egy másik: Megszólítják a cigány család apát a polgármesteri hivatalban segélyke kérés közben. És mondja apuka hány gyermeke van, büszkén kivágja a nagycsaládos roma hogy tizenöt! A szociális osztályvezető elégedetten bólint, és kitölti a kérdő ív rubrikáját Következő kérdés és mind az öné? A nagyja az enyém az apraja meg a nagyé. Vicces? Nem, nem az. Mert ez a való világ.
  De nézzük a film azon részét, amit végül is nem is mutatnak be a nagyapát. Mindenki egy munkában megőszült megtört öreg úrra asszociál. Pedig fogadásom van rá, hogy a nagyapa jó ha van 45 éves és életében nem dolgozott és nem is fog!
  Tehát nem értem ezt az egész riportot, a filmet, meg a felzúdulást ami körülötte van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük