KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Ruhaitélet” – Reiner Péter nyílt levele Mészáros István gárdakapitánynak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tisztelt Kapitány Úr, Kedves István!

Magyar GárdaMa találkoztam az igazságosságot félre tévő szomorú ítélet részleteivel a napi sajtóban. Jól ismerem és nagyra becsülöm a védelmed ellátó fiatal  jogvédő ügyvédet Mező Balázs Bélát is, akinél keresve sem találhattál volna alkalmasabb harcos védőt.

Sajnálom, hogy súlyos elfoglaltságaim miatt nem értesülhettem a folyó per ítéletének idejéről, mert bizony lementem volna felmenőim szülővárosába, büszke Gárda pártolóként, a félelmet keltő ruházatomban, hogy legalább a hallgatóság soraiban osztozzam sorsotokban és szégyenkezzem, a most már közbeszéd tárgyát képező „demokratikus alapintézményünk” az  „igazságosztók” végleges lejáratódása miatt. Különös az ítélet abban a tekintetben is, hogy párhuzamosan, lassan folydogál egy másik per a katonai bíróságon, ahol többek között Gárdánk ellen is valódi bűnöket tömegesen elkövető fő és alrendőröket állított bíróságuk elé, a jelenleg regnáló hatalom megfelelés kényszeres ügyészsége. A színjáték ott is eleve elrendeltetett, csakhogy ellenkező előjellel: várhatóan példát fog ügyészségük statuálni, összhangban a Titeket megalapozatlanul vádlókkal és elítélőkkel, hogy bűnt a regnáló hatalom „igazságszolgáltatása” szerint ki tudja miért, nem követi büntetés, hiába a hiteles és a tömeges bűnöket tényszerűen bemutató tanúskodás, köztük jómagam is. Ami a nevetséges és a törvényeket lábbal taposó, a bizonyítottsággal szemben haladó ítéletet illeti, jól döntöttetek a fellebbezést illetően, mert nem szabad hagyni az igazságosság ilyen mértékű lábbal tiprását. Talán akad még hazánkban egy bátor és szigorúan a tényeket figyelembe vevő bíróság, amely végre megálljt parancsol a kettős mércével terhelt, a mindenkori hatalomhoz igazodó ügyészség ámokfutásának! Itt már régen nem csak Rólatok van szó, hanem hazaszeretetről, hűségről és értékrendek ütközéséről, végső soron közös Hazánk Szebb Jövőjéről. Sok-sok szempár figyeli helytállásotokat és bizony kemény minta vagytok helytállásotokkal, bár tudom, hogy ez nem vigasztalás minősíthetetlen törvényük előtti elmarasztalásotokban. Annyi energia, amennyit már a nemzeti jogvédők a Gárda igazába vetettek nem veszhet el és nem is vész el, ezt 2006 illetve 2007 óta teljes bizonysággal tudjuk. Ennek a szervezetnek, amit Magyar Gárdának hívnak, nem csak múltja, hanem jövője is van, komoly közfeladatokkal, /lásd Volner minapi állásfoglalását!/ és helytállásotok része, ennek a jövőnek. Ne hagyjátok elveszni az igazságot!

Szebb Jövőt!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “„Ruhaitélet” – Reiner Péter nyílt levele Mészáros István gárdakapitánynak

    1. Itt sem értjük a hozzászólás logikáját. Bizonyára velünk van baj.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük